Φρούτα για τη διακόσμηση του γάμου μια υπέροχη ιδέα

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση του γάμου, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αυτομάτως τα λουλούδια. Όμως τα λουλούδια δεν είναι η μόνη επιλογή σας,μια όμορφη ιδέα και πιο οικονομική για διακόσμηση γάμου είναι τα φρέσκα φρούτα. Τα φρούτα τα βρίσκουμε σε πολλά όμορφα χρώματα, και υπάρχει διαθεσιμότητα σχεδόν σε κάθε εποχή.

Αχλάδια, το πρασινοκίτρινο χρώμα τους και η αισθησιακή μορφή τα καθιστά ελκυστικά οπτικά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε ένα αχλάδι ως μοτίβο στο γάμο σας. Για την εκκλησία και την δεξίωση, μπορείτε να τοποθετήσετε διαφανείς σωλήνες και να τους γεμίσετε με αχλάδια και να τα συνδυάσετε με λευκά ανθάκια. Το χρώμα των αχλαδιών δίνει υπέροχο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το χρυσό, άρα επιλέγοντας αυτό το φρούτο μπορείτε σε όλα τα άλλα να παίξετε με το αριστοκρατικό χρυσό.

Τα μήλα είναι ένα άλλο δημοφιλές φρούτο για να χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση ενός γάμου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για έναν γάμο το φθινόπωρο, τα μήλα δένουν με το καφέ χρώμα, μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε το μήλο με την κανέλα και να πάρετε και εικόνα και μυρωδιά!

Ένας ακόμα τέλειος συνδυασμός είναι μήλα διαφορετικού χρώματος όπως πράσινα με κόκκινα καλογυαλισμένα δίνουν την τέλεια αντίθεση.

Τα κεράσια πέρα από το όμορφο σχήμα τους σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε με το κόκκινο χρώμα ενώ τα σταφύλια πλούσια και γεμάτα συνδυασμένα πράσινα με κόκκινα θα θυμίσουν αμπελώνες.

Τα εσπεριδοειδή είναι μια άλλη δυνατή επιλογή. Τα ζωντανά, φρέσκα χρώματα που έχουν τα πορτοκάλια, το λάιμ, και τα λεμόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, ή όλα μαζί για ένα έντονο χρωματικό αποτέλεσμα. Όπως και τα άλλα φρούτα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως αυτόνομο στοιχείο, είτε σε συνδυασμό με λουλούδια.

Μπολ γεμάτα με αυτά τα φρούτα σε κάθε τραπέζι, μέσα σε γυάλες με νερό ή δροσερά μέσα σε μπολ με διαφανή ζελέ, κομμένα ή ολόκληρα. Πρωτότυπη ιδέα είναι μια φρουτοσύνθεση στη μέση του τραπεζιού που στο τέλος μπορούν οι καλεσμένοι να απολαύσουν. Τα φύλλα τους μπορούν να στολίσουν την ανθοδέσμη και να είναι ένα βασικό στοιχείο ακόμα και στα προσκλητήρια αλλά και στις μπομπονιέρες.

Η τούρτα μπορεί να έχει το φρούτο ως βασικό στοιχείο διακόσμησης σε μάρζιπαν και φυσικά την ανάλογη γεύση στην σαντιγύ ή την κρέμα με φρέσκα κομματάκια. Μια καλή επιλογή για τα αναμνηστικά δώρα είναι γλυκό του κουταλιού του εκάστοτε φρούτου, ή καραμελωμένο ολόκληρο το φρούτο καρφωμένο σε στικ σαν γλειφιτζούρι. Ενώ τα cocktails απαραίτητα θα έχουν βάση τη γεύση του φρούτου που επιλέξατε.

Η χρήση φρούτων ως διακόσμηση ενός γάμου πέρα του ότι είναι ασυνήθιστο θα δώσει μια μοναδική εμφάνιση στο στολισμό. Ένα μεγάλο ατού είναι ότι χρησιμοποιώντας τα φρούτα θα είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή η διακόσμηση. Είναι ωραίο όταν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε το γάμο σας ιδιαίτερο και ξεχωριστό χωρίς πολλά έξοδα!

 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.