Τάσεις για νύφες άνοιξη – καλοκαίρι 2011

Τι επιλογές έχουμε φέτος για τα νυφικά του καλοκαιριού;Οι λιτές και απέριττες γραμμές στα νυφικά σχέδια, δίνουν την μια και απόλυτη απάντηση. Πολλές.

Οι σχεδιαστές προνόησαν για την Άνοιξη και το καλοκαίρι 2011 και οι γραμμές των νυφικών, παρόλο που δεν είναι φορτωμένες με στολίδια, δίνουν πολλές επιλογές. Νυφικά με τιράντες, με έντονες ακάλυπτες πλάτες, νυφικά φαρδιά από κάτω και πολύ στενά στο μπούστο, αρχαιοελληνικά, ρετρό της δεκαετίας του 30 και του 50 καθώς και ανάμεικτα υφάσματα από δαντέλες και τούλια. Η φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή νυφική τάση, ήρθε για να μείνει γιατί είναι άκρως μυθική και παραμυθένια με πολλές δόσεις ρομαντισμού που ταιριάζει απόλυτα στους γάμους.

Τα χρώματα είναι το λευκό, το μπεζ, το σαμπανιζέ και το απαλό γλυκό ροζ ενώ οι λαιμοδέτες, ασύμμετρα φτιαγμένοι αλλά και οι ημιπολύτιμοι λίθοι, δίνουν την απαραίτητη δόση αριστοκρατικότητας και πολυτέλειας. Όσες θέλουν να ξεφύγουν από τον ρομαντισμό, δημιουργώντας ένα άλλο θέμα στο γάμο τους, έχουν να επιλέξουν τις πιο ίσιες, σκληρές γραμμές που αντιπροτείνονται σε αφθονία και δε στερούν χιλιοστό από την θηλυκότητά σας! Οι σχεδιαστές φέτος, έγιναν μάγοι! Όσες πάλι θέλουν να τονίσουν την διαφορετικότητα τους φτάνοντας στα άκρα, υπάρχουν ακόμη και νυφικά με στάμπες ή εκτύπωση!

Αυτοσχεδιάστε στις λεπτομέρειες!

Φέτος ένα πέπλο δεν αρκεί για να συμπληρώσετε την νυφική σας εικόνα. Γι αυτό θα κάνει καιρό να το ξαναδούμε στην μόδα. Το πέπλο αντικαταστάθηκε από λεπτομέρειες με διακοσμητικά στα μαλλιά σας που θα μοιάζουν επιμελώς ατημέλητα, και θα καταφέρνουν να αποτελούν το βασικό στοιχείο του νυφικού.

Όσο για το μακιγιάζ, απαιτεί ολοκάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα αλλά και τόλμη γιατί τα φετινά νυφικά ταιριάζουν απόλυτα με τη σαγήνη του smokey eyes. Τα χείλη, έχουν την ελευθερία για καυτά φιλιά. Μπορούν να είναι έντονα και φλογερά κόκκινα.

Αν βέβαια είναι καλοκαίρι και είστε μαυρισμένη, τότε η χρωματική παλέτα της μακιγιέζ σας, θα έχει να προτείνει άπειρες παραλλαγές μέχρι να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει. Αυτοσχεδιάστε όσο θέλετε. Πειράζει;

Ζωή Κυροπούλου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.