Νυφικά Pink Cloud

Έρχονται από το βορρά και συγκεκριμένα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ένα νεανικό δίδυμο με πολύ γούστο και hip διάθεση. Μίνιμαλ, αέρινα μεταξωτά νυφικά από Αργεντινή αλλά και πιο εκθαμβωτικές προτάσεις εμπνευσμένες από τον Ισπανικό νότο.

Η Pink Cloud, με τις μοναδικές νυφικές collection της, προτείνει ολομέταξες δημιουργίες με μοναδικά στην Ελλάδα σχέδια που θα τονίσουν τα δυνατά σημεία του σώματός σας αλλά και παράλληλα δεν θα σας βαρύνουν, θα αισθάνεστε άνετα, ανάλαφρα. Γιατί, το νυφικό πρέπει να αναδεικνύει την σιλουέτα και την προσωπικότητα της νύφης, κάνοντάς τη να αισθάνεται η πριγκίπισσα της βραδιάς του γάμου, και όχι να τη κουράζει και να την επισκιάζει.

Στην Pink Cloud θα βρείτε νυφικά που ταιριάζουν στο στυλ σας αλλά και στο ύφος του γάμου που ονειρεύεστε: είτε αυτός είναι σε νησί με λίγους φίλους, είτε ένα κοσμικό γεγονός στο κέντρο της πόλης με πολλούς καλεσμένους. Η Pink Cloud δημιουργεί τις collection της συνεργαζόμενη με atelier και οίκους μόδας στο Παρίσι, την Μαδρίτη, την Αργεντινή και το Λονδίνο, φροντίζοντας το κάθε νυφικό να είναι μοναδικό και ιδιαίτερο και να φτιάχνεται "sur mesure" ακριβώς στα μέτρα σας.

Οι συλλογές είναι τρεις, η  Grandeur for Pink Cloud η Marcela Pandol και η Pink Cloud Sur Mesure. Για το καλοκαίρι του 2011 στη συλλογή νυφικών Grandeur for Pink Cloud θα ανακαλύψετε νυφικά σε Α γραμμή ντραπαρισμένα και με βολάν,σε high low μήκος,σε slim γραμμή και στη κοντή εκδοχή για την πιο μοντέρνα νύφη.

Το άσπρο φυσικά πρωταγωνιστεί αν και το γαλάζιο κάνει αισθητή και ιδιαίτερη την παρουσία του. Το σατέν, η μουσελίνα, το μετάξι, η δαντέλα, το τούλι και ο ταφτάς παίρνουν μορφή και ντύνουν τα φορέματα με ιδιαίτερο τρόπο. Τα στοιχεία από Swarovski συμπληρώνουν την εικόνα και κάνουν τα νυφικά ακόμα πιο elegance.

Η Pink Cloud λειτουργεί μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού ενώ παρέχει τη δυνατότητα στην υποψήφια νύφη για prive δοκιμή στο χώρο της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

www.pinkcloud.gr

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.