Νυφικά Michelle Roth Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Η Michelle Roth από τα επτά της χρόνια είχε πάθος με τα υφάσματα και το σχέδιο. Ωστόσο η οικογενειακή παράδοση στους οίκους νυφικών την οδήγησε στο μονόδρομο να γίνει σχεδιάστρια νυφικών φορεμάτων και παρέα της να έχει το αδερφό της Henry Roth. Σχεδιάζει chic νυφικά με στόχο να δώσει στη μέλλουσα νύφη σε ζωντανή εικόνα αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Απλό και λιτό νυφικό σε Α γραμμή με μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, με στενό μπούστο που στολίζει μια αγκράφα στο ύψος της μέσης σε ασημί απόχρωση.

Α γραμμή στράπλες νυφικό με μπούστο  σε σχήμα καρδιάς με αγκράφα ασημί, το οποίο ανοίγει από τη μέση και κάτω σε ντραπαρισμένη φούστα με τελευταία στρώση από τούλι.

Slim γραμμή με στενό μπούστο και ζώνη από κρύσταλλα, όλο δαντέλα το οποίο ανοίγει λίγο στο τελείωμα του.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο σε σχήμα καρδιάς με πτυχώσεις μέχρι το ύψος της λεκάνης ενώ συνεχίζει και ανοίγει με στρώσεις από βολάν με δαντέλα και οργάντζα.

Slim γραμμή με στράπλες μπούστο και μια σατέν ζώνη στο ύψος της μέσης που δένει με αγκράφα στο πλάι. Στο εσωτερικό το φόρεμα είναι σατέν ενώ από πάνω το ντύνει τούλι με ενσωματωμένα ανάγλυφα λουλούδια.

Στράπλες σε Α γραμμή από τούλι με πουά σχέδιο σε άσπρο σατέν, με μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο με στενό μπούστο και ογκώδης φούστα από στρώσεις με τούλι .

Α γραμμή με στενό ντραπαρισμένο μπούστο σε σχήμα καρδιάς και ογκώδης φούστα με λουλούδια έως το τελείωμα.

Στράπλες σε Slim γραμμή με στενό σατέν μπούστο, με μια ζώνη από Swarovski στη μέση και μια φούστα από ανάγλυφα λουλούδια στρόγγυλα και μεγάλα από οργάντζα.

Τύπου mermaid νυφικό αποτελούμενο από δύο κομμάτια με top από δαντέλα το οποίο δένει στο λαιμό και το στολίζει ένα λουλούδι στην αριστερή πλευρά. Η φούστα στενή έως το γόνατο η οποία ανοίγει έως κάτω.

Mermaid νυφικό με στενό μπούστο σε σχήμα καρδιάς με ζώνη στη μέση την οποία δένει μια αγκράφα. Στενό έως το γόνατο με μικρό άνοιγμα στο τελείωμα το οποίο στολίζουν ανάγλυφα σχέδια.
 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.