Οικονομική σειρά White από την Vera Wang

Ήταν συντάκτρια της Vogue για δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, το να ασχοληθεί όμως ενεργά με τη μόδα ήταν κρυφός πόθος. Έτσι έφυγε απο τη Vogue και για δύο χρόνια ήταν σχεδιάστρια μόδας του οίκου Ralph Lauren και μάλιστα χωρίς καμία εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο.


Έχει ντύσει πολλούς διάσημους του Hollywood μεταξύ των οποίων τις Sharon Stone, Alicia Silverstone, Tyra Banks, Jennifer Garner και Mariah Carey.Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα νυφικά φορέματα όταν ταλαιπωρήθηκε πολύ για να βρει νυφικό για το δικό της γάμο.Έτσι δημιούργησε τη δική της γραμμή με νυφικά φορέματα και το 1990 άνοιξε το Vera Wang Bridal House στην Νέα Υόρκη.Έκτοτε έχει γίνει νούμερο ένα στις προτιμήσεις διάσημων γυναικών ωστόσο πρίν λίγο καιρό θέλησε να ανοίξει τον στενό κύκλο προτιμήσεων και να τον μεγαλώσει περιλαμβάνοντας πελάτισσες με όχι τόσο καλή οικονομική κατάσταση.


Η Vera Wang και τα καταστήματα David’s Bridal προχώρησαν πριν λίγους μήνες σε μια νέα συνεργασία και από αυτή γεννήθηκε η νέα συλλογή νυφικών με την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας. Η σειρά White by Vera Wang βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα καταστήματα David’s Bridal όπου και διατίθεται αποκλειστικά!


Πρόκειται για μια οικονομική σειρά με νυφικά που κοστίζουν από $600 ως $1,400 και συνδυάζονται με αξεσουάρ και παπούτσια της ίδιας σειράς, που δεν ξεπερνούν τα $248.Εξάλλου η ίδια δήλωσε : «Θέλω να φέρνω την ελευθερία στους γάμους. Δεν υπάρχουν κανόνες για εμένα. Χρώμα, υφάσματα, υφάνσεις, αρχιτεκτονική, θηλυκότητα – όλα αναμεμειγμένα μαζί με απρόσμενους τρόπους σε κάθε σχέδιό μου… Είμαι περήφανη που μπορώ να φέρω τα σχέδιά μου κοντά σε περισσότερες γυναίκες, οπουδήποτε βρίσκονται, μέσα από την White by Vera Wang συλλογή μου»


Τα πρώτα 12 σχέδια νυφικών είναι μοντέρνα σχεδιασμένα με την γνωστή αισθητική της Vera Wang. Θα αντικρύσετε σε αυτά χειροποίητες λεπτομέρειες, όμορφα τοποθετημένο draping στα μπούστα και στις φούστες και φυσικά πολύ καλά υφάσματα. Τα χρώματα, εκτός από το μαλακό λευκό, κινούνται κυρίως σε παλ αποχρώσεις όπως σαμπανιζέ, το χρώμα του ελεφαντόδοντου και του ροδάκινου.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.