Νυφικά Sophia Tolli Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Η Sophia Apostolides αφού δούλεψε αρκετά χρόνια στη θέση του Head designer στον οίκο Maggie Sottero πλέον λανσάρει τη δική της φίρμα με ονομασία Sophia Tolli η οποία έχει γούστο, φαντασία, μοναδικά υλικά ενώ παραμένει πιστή στην κομψότητα.

Στράπλες σατέν νυφικό σε Α γραμμή με κεντητό μπούστο από Swarovski πλισέ από το μπούστο έως το τελείωμα, με μεγάλη στρόγγυλη ουρά.

Σε Α γραμμή στενό έως τους γοφούς με μπούστο γεμάτο κάθετες πτυχώσεις και κρύσταλλα στην δεξιά πλευρά του, ενώ στη συνέχεια ανοίγει με οριζόντια πλισέ εώς το τελείωμα. Μακριά ουρά σε στρόγγυλο τελείωμα και διακοσμημένο δέσιμο μπούστου στο πίσω μέρος με κρύσταλλα.

Σοφιστικέ νυφικό με πινελιές glamour, σε γραμμή Α σατέν, στράπλες στενό μπούστο με κάθετες πτυχώσεις έως τους γοφούς  και οριζόντιες έως το τελείωμα. Η ουρά ξεκινάει από το ύψος της μέσης και τελειώνει μακριά σε στρόγγυλη μορφή.

Σε Α γραμμή στράπλες μπούστο σε σχήμα καρδιάς με ένα κομμάτι από το μπούστο έως τη μέση, γεμάτο κεντητό ανάγλυφο σχέδιο με κρύσταλλα Swarovski, ντραπ πλάγια από πάνω έως κάτω. Η ουρά διακοσμημένη με σχέδια τελειώνει στρόγγυλη.

Α γραμμή σε σατέν με ντεκολτέ βαθύ και τιράντες, σχέδιο στην στενή μέση από Swarovski με ομοιόμορφο άνοιγμα και τελείωμα μέχρι κάτω. Στην πίσω πλευρά οι τιράντες συνεχίζουν σε ένα τριγωνικό σχέδιο κεντητό με κρύσταλλα ενώ η ουρά μακριά με πτυχώσεις.

Νυφικό σε Α γραμμή, στενό επάνω ενώ ανοίγει κάτω. Το ντραπάρισμα στο μπούστο μαζεύει σφικτά το σώμα και μια ζώνη από Swarovski το διακοσμεί και ανοίγει κάτω κάνοντας λεπτότερη τη σιλουέτα. Με επιπρόσθετες τιράντες με Swarovski στο εμπρός μέρος του μπούστου όπου στην πλάτη, συνεχίζουν και δημιουργούν στρόγγυλο άνοιγμα.

Νυφικό σατέν σε Α γραμμή, με στράπλες μπούστο σε σχήμα καρδιάς στο γαλάζιο χρώμα και μονόπλευρο κέντημα με Swarovski. Το ντραπάρισμα στο μπούστο το στολίζει ακτινωτά, και καταλήγει στην πλάτη σε ένα δέσιμο στολισμένο και αυτό με πέτρες. Η φούστα με πτυχώσεις αραιές τελειώνει σε μια κομψή στρόγγυλη ουρά.

Νυφικό σε Α γραμμή στράπλες εφαρμοστό έως τη λεκάνη, με μονόπλευρο σχέδιο όλο ανάγλυφα λουλούδια με μια σατέν ζώνη στη μέση σε γαλάζια απόχρωση η οποία δένει πίσω σε φιόγκο. Αρμονικό άνοιγμα μέχρι κάτω με αραιές πτυχώσεις όπου καταλήγει σε μια στρόγγυλη ουρά.

Σε γραμμή Α στράπλες με μπούστο σατέν στο χρώμα του μπλε ντραπαρισμένο, συνεχίζει σε άσπρη φούστα από τούλι και δαντελένια κεντήματα και πτυχώσεις μέχρι το τελείωμα ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια ουρά στρογγυλεμένη και μικρή.

Στράπλες νυφικό σε Α γραμμή με μπούστο σε σχήμα καρδιάς κεντητό με ανάγλυφα σχέδια και πετράδια και με σατέν στοιχείο στην αρχή του μπούστου. Τρία διαδοχικά επίπεδα με σατέν τελείωμα και ανάγλυφα σχέδια το καθένα με μια στρόγγυλη ουρά στο πίσω μέρος.

Σατέν στράπλες σε Α γραμμή ντραπαρισμένο έντονα στο μπούστο το οποίο ψηλά διακοσμεί σειρά από ανάγλυφα λουλούδια. Στη μέση της φούστας ένα μεγάλο ανάγλυφο σχέδιο το οποίο ανοίγει μέχρι κάτω σε πτυχώσεις. Στο πίσω μέρος η ουρά με πτυχώσεις τελειώνει σε στρόγγυλη μορφή.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.