Νυφικά Claire Pettibone Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Η Claire Pettibone μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη με γονείς που εμπλέκονταν με τις τέχνες. Άρχισε στην ηλικία των τεσσάρων να ζωγραφίζει νύφες και αργότερα νυφικά. Αφού αποφοίτησε από το Λος Αντζελες  δημιούργησε μια boutique στο Beverly Hills η οποία ήταν θέμα χρόνου να την εκτοξεύσει την ίδια αλλά και τις δημιουργίες της. Θεωρεί ότι το άσπρο δεν είναι απαραίτητα το απόλυτο χρώμα για ένα νυφικό για αυτό εμπλέκει χρώματα και αντικέ σχέδια. Επηρεασμένη από θάλασσα,κάστρα, πριγκίπισσες και δάση η collection της Spirit of the night 2011 είναι ομολογουμένως από τις καλύτερες collection στον κόσμο.

Σε slim γραμμή ένα νυφικό φόρεμα από τούλι γεμάτο από σχέδια με δαντέλα στολισμένα από κρύσταλλα και πετράδια, με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη.

Νυφικό φόρεμα με χρυσά λουλούδια τα οποία στολίζουν κρύσταλλα,έχει βαθύ ντεκολτέ και βαθύ άνοιγμα στην πλάτη ενώ έχει και μια ζώνη από πετράδια στο ύψος της μέσης .

Εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα σε slim γραμμή που ανοίγει πολύ λίγο κάτω. Είναι στο χρώμα του ρόζ στο επάνω μέρος ενώ σβήνει και φθάνει λευκό στο τελείωμα. Το μπούστο είναι σε σχήμα καρδιάς με δαντελένια σχέδια ενώ διαθέτει ένα bolero από ογκώδες ρόζ τριαντάφυλλα.

Με slim γραμμή, βαθύ ντεκολτέ, βαθύ άνοιγμα στην πλάτη και ένα ύφασμα ιριδίζον από παγιέτες πολύχρωμες και πετράδια. Στο ύψος του μπούστου μια μικρή ζώνη καταλήγει στο πίσω μέρος σε ένα λουλούδι από το οποίο ξεκινάει μια τούλινη ουρά με δαντελένια σχέδια. Κάτω από τα μανίκια του φορέματος υπάρχουν έξτρα μανίκια μακριά από το ίδιο τούλινο ύφασμα της ουράς.

Στράπλες σαμπανιζέ νυφικό φόρεμα  σε slim γραμμή με τούλι και δαντέλα με υφασμάτινα λουλούδια.

Mermaid άσπρο τούλινο νυφικό με τιράντες από χρυσά φύλλα δαντελένια τα οποία δένουν χιαστί πίσω στην πλάτη η οποία έχει βαθύ άνοιγμα. Σε όλο το νυφικό υπάρχουν χρυσά φύλλα  από δαντέλα και λουλούδια από ταφτά.

Άσπρο ιριδίζον νυφικό φόρεμα με σχέδιο γεμάτο πετράδια στο μπούστο και τιράντες οι οποίες δένουν πίσω με το ίδιο σχέδιο του μπούστου και ενώνονται μεταξύ τους με λεπτές αλυσίδες ενώ η πλάτη είναι ντραπαρισμένη με βαθύ άνοιγμα.
 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.