Νυφικά Modern Trousseau collection άνοιξη καλοκαίρι 2011

Η Callie Tein η αυστραλέζα σχεδιάστρια που βρίσκεται πίσω από τη φίρμα Modern Trousseau από μικρό κοριτσάκι θυμάται τον εαυτό της να προβάρει φορέματα της μαμάς της. Η αγάπη της για τα νυφικά ξεκίνησε από τη στιγμή που φόρεσε το δικό της και μέχρι σήμερα ασχολείται μόνο με αυτό. Από τη στιγμή που θα σχεδιάσεις νυφικά δεν υπάρχει γυρισμός σε κάτι άλλο έχει δηλώσει. Για το καλοκαίρι του 2011 η σειρά της με νυφικά φτιαγμένα από δαντέλα, τούλι και σατέν την κάνει απόλυτα chic .

Σε Α γραμμή ένα νυφικό με σατέν μπούστο με ανάγλυφα κεντητά σχέδια κι μια σατέν ζώνη στο ύψος της μέσης η οποία δένει σε ένα φιόγκο μπροστά τον οποίο στολίζουν δύο τριαντάφυλλα. Από τη λεκάνη ξεκινάει η φούστα η οποία είναι όλη από τούλι με πυκνές πτυχώσεις κατά μήκος.

Mermaid νυφικό με μπούστο σε σχήμα καρδιάς μια ζώνη στη μέση η οποία δένει σε φιόγκο στο πίσω μέρος και ντραπάρισμα με σατέν ύφασμα δεξιά και αριστερά στο μπούστο. Ανοίγει από το γόνατο και κάτω ενώ είναι όλο ντυμένο με δαντέλα.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο ντυμένο με μαύρη δαντέλα και μαύρη ζώνη στο ύψος της μέσης η οποία δένει σε φιόγκο αριστερά. Το κάτω μέρος συνεχίζει ογκώδες με γκρί τούλι και πολλές πτυχώσεις.

Σε slim γραμμή με στενό μπούστο σε σχήμα καρδιάς και μια μπλε ζώνη στη μέση η οποία δένει μπροστά σχηματίζοντας ένα λουλούδι στολισμένο με Swarovski και πίσω σε φιόγκο. Συνεχίζει ίσιο μπροστά ενώ από τα πλάγια επιπρόσθετα βολάν του δίνουν όγκο και το ανοίγουν σε Α γραμμή.

Σε Α γραμμή με μπούστο σε σχήμα καρδιάς και ζώνη σε χρώμα μοβ που δένει πίσω σε φιόγκο και μπροστά τη στολίζουν τρία τριαντάφυλλα από το ίδιο ύφασμα. Συνεχίζει σε μια φούστα γεμάτη τούλινα τριαντάφυλλα όπου τελειώνει πίσω σε μι μικρή στρόγγυλη ουρά.

Νυφικό σε Α γραμμή με ένα μπούστο γεμάτο τριαντάφυλλα σε σχήμα καρδιάς,το οποίο ανοίγει ογκώδες σε μια φούστα αποτελούμενη από διαδοχικές σειρές τούλι.

Σε Slim γραμμή νυφικό από σατέν με μπούστο το οποίο έχει μια ζώνη με λουλούδια και Swarovski που κλείνει πίσω σε φιόγκο ενώ το κάτω μέρος με τρεις πλάγιες διαδοχικές στρώσεις βολάν μέχρι κάτω.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο,στη μέση δένει μια μαύρη σατέν κορδέλα σε φιόγκο με ένα λουλούδι ενώ ανοίγει η φούστα με σειρές από τούλι.

Slim γραμμή στην μπροστινή πλευρά με μπούστο όλο πτυχώσεις και μια μαύρη ζώνη που δένει πίσω σε φιόγκο ενώ μπροστά είναι γεμάτη από ασπρόμαυρα λουλούδια. Το εσωτερικό είναι σατέν και όλο το νυφικό το ντύνει ένα τούλι με ανάγλυφο σχέδιο πουά. Στην πίσω πλευρά στο ύψος της μέσης ξεκινάει μια ουρά ογκώδεις από το ίδιο τούλινο ύφασμα.

Άσπρο σατέν νυφικό σε Α γραμμή με μπούστο σε σχήμα καρδιάς ντραπαρισμένο με ενσωματωμένο φιόγκο αριστερά και φούστα η οποία ανοίγει μέχρι κάτω χωρίς ιδιαίτερο όγκο με μι μικρή στρόγγυλη ουρά στο πίσω μέρος.

 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.