Νυφικά Douglas Hannant Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Από τα 13 του χρόνια ο Douglas Hannant αντιλήφθηκε την έννοια του μινιμαλισμού στο ρούχο και την έντονη επιθυμία να δημιουργήσει και αυτό έκανε. Η πρώτη του collection παρουσιάστηκε στο Bergdof Goodman ενώ έχει ασχοληθεί και με τη διακόσμηση βιτρίνας για χάρη των Barneys στη Νέα Υόρκη. Θεωρεί ότι οι γυναίκες είναι τα πιο έξυπνα πλάσματα και γνωρίζουν τι είναι όμορφο και τι όχι,ενώ ποτέ δεν χαρακτηρίζει τις collection του με τη λέξη glamour αλλά με τη λέξη chic. Για το καλοκαίρι του 2011 η σειρά με τα νυφικά του Douglas έχουν μοντέρνο σχεδιασμό για νύφες οι οποίες επιθυμούν κάτι διαφορετικό και προχωρημένο,η αισθητική του Douglas είναι ολοφάνερη.

Slim γραμμή νυφικό με έναν ώμο ο οποίος αγκαλιάζει την πλάτη και συναντά μπροστά το άνοιγμα όπου υπάρχει ,το οποίο ξεκινά ψηλά από την αριστερή πλευρά .Υπάρχει αρκετό ντραπάρισμα σε όλο το νυφικό ενώ η μέση στενεύει με μια ζώνη φαρδιά από το ίδιο ύφασμα .

Slim γραμμή με στενό μπούστο σε σχήμα καρδιάς το οποίο δένει στο κέντρο με ένα φιόγκο,συνεχίζει χυτό το φόρεμα το οποίο έχει δυο επίπεδα,μια δαντέλα όπου φθάνει στη μέση και συνεχίζει πίσω μακριά δημιουργώντας την ουρά .Το επόμενο επίπεδο από τούλι έχει κεντημένα σχέδια από δαντέλα και συνεχίζει χυτό έως κάτω.

Νυφικό σε slim γραμμή με βαθύ ντεκολτέ σε στενό μπούστο το οποίο στολίζει ένα σχέδιο με πετράδια. Από το μπούστο το κάτω μέρος που είναι όλο τούλι ανοίγει κατευθείαν και πέφτει χυτό και αέρινο.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο κεντημένο με Swarovski στο κάτω μέρος και στρώσεις από τούλι οι οποίες ξεκινάνε κατευθείαν κάτω από το μπούστο. Στο μπροστινό μέρος οι στρώσεις είναι λιγότερες με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφάνεια στα πόδια.

Slim γραμμή με στενό μπούστο μια σατέν κορδέλα σαν ζώνη την οποία διαδέχονται τρία επίπεδα φούστας κεντημένα με σχέδια από δαντέλα πάνω στο διαφανές τούλι.

Mermaid νυφικό σατέν άσπρο με μπλε print λουλουδιών στο επάνω και στο κάτω μέρος. Στενό μπούστο και ντραπαρισμένη σατέν ζώνη, στενό μέχρι το γόνατο και άνοιγμα με πτυχώσεις το οποίο συνεχίζει πίσω και δημιουργεί ουρά.

Mermaid νυφικό από τούλι με στενό μπούστο και συνεχές ντραπάρισμα από το ύψος της λεκάνης μέχρι κάτω ενώ κατά μήκος υπάρχουν κάθετες γραμμές από σατέν και στο πίσω μέρος μια ουρά μικρή αλλά με όγκο.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο το οποίο έχει ανάγλυφα λουλούδια και φθάνει έως τη μέση όπου και υπάρχει μια ζώνη βολάν την οποία διαδέχεται μια φούστα σε Α γραμμή με τούλι και prints με γαλάζια λουλούδια.

Slim γραμμή και ένα νυφικό όπου το μπούστο το κρύβουν σειρές από τούλινο βολάν οι οποίες καλύπτουν τον έναν ώμο ενώ συνεχίζει στενό μέχρι κάτω με το ιδιόμορφο ύφασμα το οποίο διακοσμούν μικρά λουλουδάκια .
 
 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.