Νυφικά : τάση του 50 για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011

Στην εποχή της κρίσης, οι νέες τάσεις της μόδας στα νυφικά φορέματα έχουν καταφύγει στην πολυτελή κομψότητα, αποφεύγοντας την υπερβολή. Να κι ένα καλό που έκανε η κρίση! Αναγεννά το στυλ που θα υποχρεώσει και τους πιο αμύητους στην μόδα, να συνταχθούν στους κανόνες της κομψότητας βάζοντας στην άκρη την φανταχτερή υπερβολή!. Βέβαια και καμιά αυξησούλα, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν αλλά ας μη μιλάμε για τόσα πεζά πράγματα σε μια μέλλουσα νύφη!

Τα νυφικά της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2011, είναι απίστευτα ρομαντικά και αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα με κεντημένα λουλούδια και δαντέλες. Την τιμητική τους, έχουν οι σμιλευμένοι φιόγκοι που είναι τόσο περίτεχνα διακοσμημένοι, ώστε ευχαρίστως θα βγαίναμε μόνο με αυτούς!

Οι όγκοι, συνεχίζουν να υπάρχουν αιφνιδιάζοντας με την ασυμμετρία τους. Η πολυτέλεια βρίσκεται παντού. Στις περίτεχνες υφάνσεις από φίνα δαντέλα και στα υφάσματα από οργάντζα ή μουσελίνα. Η φετινή ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σαιζόν στα νυφικά δεν έχει επηρεαστεί απλά από την δεκαετία 1950. Είναι η δεκαετία 1950!

Πέρα από την απαράμιλλη και αδιαμφισβήτητη κομψότητα που χαρίζει αυτό το στυλ, έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα, δίνει προσωπικότητα, είναι αιθέρια και ρομαντική και «παντρεύει» τον δυναμισμό με την σίγουρη θηλυκότητα. Πολλές γυναίκες, αισθάνονται διστακτικές να ακολουθήσουν κατά γράμμα αυτήν την φετινή τάση, παρ’ όλο που δηλώνουν ενθουσιασμένες. Διαμαρτύρονται ότι θα πρέπει να έχουν κορμί αίλουρου για να το υπερασπίσουν. Κι εδώ βρίσκεται το συχνότερο λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες. Προσπαθούμε πολύ συχνά, να μπούμε στο ρούχο μιας άλλης. Ο γάμος δεν είναι φωτογραφία. Είναι πραγματικό γεγονός κι εσείς πραγματική γυναίκα κι όχι μια φωτογραφική λήψη ενός περιοδικού.

Έχετε τη δική σας προσωπικότητα και για να κάνετε αίσθηση, δεν είστε υποχρεωμένη να έχετε τις διαστάσεις μοντέλου, για να χωρέσετε σε ένα χολιγουντιανό νυφικό του 50. Προσαρμόστε το Χόλυγουντ στα μέτρα σας. Φτιάξτε δικό σας στυλ με έμπνευση σας, την φετινή άνοιξη!

Χρησιμοποιώντας στοιχεία της τάσης και προσαρμόζοντας τα στις γραμμές που σας πάνε. Η σχεδιάστρια του νυφικού σας θα το σεβαστεί αμέσως. Αν όχι αλλάξτε την. Αν νοικιάσετε έτοιμο νυφικό, ψάξτε μέχρι να βρείτε το ιδανικό. Σήμερα οι καταναλώτριες είναι έξυπνες και οι νύφες ακόμη εξυπνότερες. Και μην ξεχνάτε οι τάσεις, είναι για να τις υιοθετήσετε. Όχι για να τις υπηρετήσετε!

Ζωή Κυροπούλου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.