Σειρά νυφικών Barbie

Η ξανθιά κοπέλα που δεν γερνάει ποτέ, με τις τέλειες αναλογίες, το άψογο χρώμα μαλλιών, τα όμορφα σπίτια, τον πανέμορφο αγαπημένο και τις στυλάτες φίλες της. Η αρχή έγινε όταν η μαμά Ruth Handler, παρατήρησε την κόρη της Barbara να παίζει με χάρτινες κούκλες και να τις φαντάζεται σε ρόλους ενηλίκων. Μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε, παρατήρησε πως όλες οι κούκλες που υπήρχαν στην αγορά εκείνο τον καιρό ήταν για μωρά. Έτσι η Ruth σκέφτηκε να φτιάξει μια κούκλα, που να αποτελεί πηγή έμπνευσης στα μικρά κορίτσια. Το 1959 μαζί με τον άντρα της Elliot, παρουσίασαν στην Νέα Υόρκη την πρώτη Barbie της οποίας το όνομα είναι δανεισμένο από την κόρη τους Barbara. Tο 1961 η Barbie απέκτησε τον φίλο της Ken ενώ το 1970 ήταν η χρονιά που η Barbie απέκτησε ευλυγισία στα χέρια και τα πόδια της κάνοντας της πιο προσιτή στα μικρά κοριτσάκια.

Από την αρχή της γέννησης της έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές και οίκους όπως ο Dior, ο Bill Blass και ο Oscar de la Renta. Το πραγματικό όνομα της Barbie είναι Barbie Millicent Roberts ενώ το πρώτο αγόρι της ήταν ο Ken ο οποίος έκανε την εμφάνιση του το 1961. Στην πραγματικότητα η Barbie δεν έχει παντρευτεί ποτέ ωστόσο έχει φορέσει νυφικό της Vera Wang, το όνειρο κάθε μέλλουσας νύφης, και έχει περπατήσει πάνω σε 12ποντα Cristian Louboutin, παπούτσια που αποτελούν το όνειρο σχεδόν κάθε γυναίκας.

Δεν υπάρχει κοριτσάκι που να μην έχει αποκτήσει έστω μια Barbie, να έχει ονειρευτεί ότι φοράει τα λαμπερά ρούχα της και ότι την αγαπάει ο όμορφος Ken. Δυστυχώς όλα αυτά σταματάνε σε μια ηλικία που συνηδειτοποιούμε ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν ποτέ. Ποτέ? Χμμμ κι όμως όλα γίνονται! Αν και εσείς αγαπούσατε την Barbie μικρές και ονειρευόσασταν να παντρευτείτε με ένα από τα φορέματά της  τώρα πια είναι εύκολο με τη σειρά νυφικών εμπνευσμένα από τη Barbie σχεδιασμένα από την Claudia Kuraudia. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε της σελίδα http://www.kuraudia.co.jp.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.