Νυφικά Amsale Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Η Amsale Aberra είναι γνωστή για τα απλά νυφικά, με σοφιστικέ στυλ, ενώ δουλεύει με γνώμονα την διαχρονικότητα. Η ίδια εξάλλου έχει δηλώσει ότι μετά το πέρας 20 χρόνων από την ημέρα του γάμου, θέλει η νύφη να μπορεί να κοιτάει τις φωτογραφίες της ημέρας αυτής και να νιώθει χαρά για την επιλογή της και για την εικόνα που είχε την ημέρα εκείνη. Η collection της για το 2011 κάνει τη νύφη να νιώθει άνετα μέσα στο νυφικό της χωρίς να υστερεί της κομψότητας.

Νυφικό από τούλι όπου ντραπάρει στο μπούστο και μέχρι το ύψος της λεκάνης την οποία στολίζει ένα λουλούδι μεγάλο επίσης από τούλι και συνεχίζει σε Α γραμμή με αραιές πτυχώσεις .

Mermaid  νυφικό, στράπλες μπούστο σε σχήμα καρδιάς και μια ζώνη από Swarovski στο ύψος της μέσης, στενό μέχρι το γόνατο ενώ μετά ανοίγει αρμονικά σε Α γραμμή.

Σε Α γραμμή ένα νυφικό με κεντημένο στράπλες μπούστο με μια μικρή ζώνη στο ύψος της μέσης. Το στενό μπούστο διαδέχεται μια φούστα με αρκετές σειρές τούλι που προσδίδουν όγκο .

Νυφικό σε Α γραμμή από ταφτά με στενό μπούστο το οποίο έχει στο τέλος μια φαρδιά ζώνη με ένα λουλούδι το οποίο έχει στο κέντρο Swarovski, ενώ αμέσως ανοίγει η φούστα σε ογκώδη Α γραμμή .

Mermaid σατέν νυφικό με γεωμετρικό μπούστο το οποίο τελειώνει σε μια ζώνη φαρδιά με ένα λουλούδι από Swarovski και το κάτω μέρος στενό έως το γόνατο ενώ συνεχίζει με άνοιγμα σε Α γραμμή.

Α γραμμή με στενό μπούστο σε σχήμα καρδιάς, ζώνη στη μέση που κλείνει πίσω με ένα λουλούδι. Λεπτές τιράντες που συνεχίζουν στην πλάτη σε βαθύ άνοιγμα, ενώ το κάτω μέρος ανοίγει με πτυχώσεις στο μπροστινό μέρος και στο πίσω σουρώνει δημιουργώντας περισσότερο όγκο.

Νυφικό σε Α γραμμή, μπούστο σε σχήμα καρδιάς με φαρδιά ζώνη την οποία στολίζει ένας φιόγκος με ένα λουλούδι από Swarovski, από το μπούστο και κάτω ανοίγει με όγκο, ενώ στο ύφασμα του νυφικού υπάρχουν ανάγλυφοι μεγάλοι κύκλοι.

Νυφικό σε Slim γραμμή με στενό μπούστο και ζώνη η οποία δένει πίσω σε φιόγκο και είναι στολισμένη στο μπροστινό μέρος με Swarovski ενώ από τη μέση και κάτω πέφτει χυτό.

Σε Α γραμμή με στενό μπούστο με ζώνη στη μέση η οποία δένει σε φιόγκο πίσω ενώ μπροστά στην αριστερή πλευρά της υπάρχουν δύο μεγάλα λουλούδια. Το κάτω μέρος με στρώσεις από τούλι ανοίγει αρμονικά σε Α γραμμή.

Νυφικό σε Α γραμμή με ντραπαρισμένο μπούστο σε σχήμα καρδιάς με φαρδιά ζώνη η οποία αριστερά έχει ένα λουλούδι όλο από Swarovski. Το κάτω μέρος ξεκινάει από ψηλά στο ύψος του μπούστου και ανοίγει με πτυχώσεις.

Mermaid νυφικό με ανάγλυφους μεγάλους κύκλους στο ύφασμα, στενό μπούστο με ζώνη η οποία διαθέτει ένα λουλούδι από Swarovski στενό έως το γόνατο με άνοιγμα μέχρι κάτω το οποίο καταλήγει πίσω σε στρογγυλεμένη μικρή ουρά.

Σε Α γραμμή νυφικό όλο από τούλι, με μπούστο στενό, σατέν ζώνη σε χρώμα καφέ ανοιχτό η οποία δένει αριστερά σε φιόγκο, ενώ από το μπούστο και κάτω ανοίγει σε Α γραμμή χωρίς υπερβολικό όγκο.

Νυφικό από οργάντζα με μπούστο όλο δαντέλα το οποίο συγκρατούν λεπτές τιράντες που συνεχίζουν στην πλάτη σε βαθύ άνοιγμα, μια σατέν ζώνη στη μέση φαρδιά η οποία αναδεικνύει τη μέση και κλείνει πίσω σε φιόγκο. Η φούστα από οργάντζα ανοίγει χυτή χωρίς όγκο μέχρι κάτω.
 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.