Νυφικά Ian Stuart Άνοιξη Καλοκαίρι 2011

Το πάθος του για την μουσική την τέχνη και το θέατρο ήταν πρόδρομος για μια καριέρα στο σχέδιο μόδας. Στη σχολή σχεδίου μόδας στο Λονδίνο ειδικεύτηκε στις νυφικές δημιουργίες και τα βραδινά φορέματα και βραβεύτηκε με μαθητικά βραβεία για το καλύτερο σχέδιο κ.α Όταν αποφοίτησε δούλεψε στον Belville Sassoon και απορρόφησε σαν μαγνήτης μυστικά,κόλπα αλλά και ευελιξία στα σχέδια του. Με βραβεία που θα ζήλευαν μεγάλοι σχεδιαστές ο Ian Stuart δημιουργεί οδηγημένος από το πάθος του, με μια μίξη της κλασσικής γραμμής και της μοντέρνας τεχνοτροπίας δίνει αποτελέσματα άκρως ζηλευτά. Η σειρά του για το καλοκαίρι του 2011 ακούει στο όνομα Revolution Rocks και διαθέτει στοιχεία αναγεννησιακά, δραματικά,ρομαντικά και αθώα.

Στράπλες νυφικό εμπνευσμένο από μια μπαλαρίνα νύφη, με στρώσεις λεπτές από διακριτικό βολάν με High low μήκος να τελειώνει σε μακριά ουρά.

Νυφικό σε Α γραμμή στράπλες με έναν ώμο στολισμένο από μια τιράντα με ογκώδη λουλούδια. Πτυχώσεις στο στενό μπούστο και μέχρι το τελείωμα, ενώ όλο το νυφικό είναι στολισμένο κατά μήκος με χειροποίητα λουλούδια από ταφτά.

Με orient πινελιά νυφικό σε slim γραμμή ντυμένο όλο με δαντέλα στράπλες με επιπρόσθετο ζακετάκι με κολάρο και μανίκι κοντό, ανοίγει λίγο στο κάτω μέρος και διαθέτει ουρά μακριά.


Εμπνευσμένο από την βικτοριανή αριστοκρατία ένα εκκεντρικό νυφικό σε Α γραμμή με ντραπαρισμένη μέση και τελείωμα ίσιο στο μπροστινό μέρος. Η ουρά ξεκινάει από το ύψος της μέσης και διαδοχικά την σουρώνει και δημιουργεί balloon στυλ ένα στεφάνι από λουλούδια ενώ παράλληλα της δίνει όγκο σε όλο το μήκος της.


Mermaid νυφικό με ανάγλυφες λωρίδες στο στράπλες μπούστο και ελαφρό ντραπ στον κορμό. Ενα bolero με ψηλό γιακά στρογγυλεμένο και μανίκια τρία τέταρτα για πιο σοφιστικέ εμφάνιση.

Νυφικό στράπλες mermaid με περιμετρικές διαδοχικές ζώνες από βολάν που ξεκινούν από τη λεκάνη και συνεχίζουν μέχρι κάτω στην μακριά ουρά. Εκκεντρικά τα μανίκια σε balloon γραμμή από ταφτά τα οποία είναι επιπρόσθετα.


Με vintage επιρροές ένα slim από ταφτά νυφικό με στενό μπούστο το οποίο κλείνει μέχρι επάνω με δαντέλα σε χαμηλό ζιβάγκο με balloon μανικάκια κοντά, ενώ ανοίγει ελάχιστα μέχρι κάτω σε αραιές πτυχώσεις.


Στράπλες νυφικό σε slim γραμμή με ντραπαρισμένο στενό μπούστο και δαντελένια σχέδια από τη μέση και έως το τελείωμα ενώ διαθέτει και bolero με λουλούδια από δαντέλα.


Εντυπωσιακό mermaid νυφικό ντραπαρισμένο από το στενό μπούστο μέχρι και το ύψος του γόνατου και στη συνέχεια ανοίγει σε φαρδιές λωρίδες οι οποίες δίνουν όγκο ενώ μαζεύουν στο εσωτερικό του νυφικού. Bollero από δαντέλα με μανίκια τα οποία τελειώνουν με τις ίδιες λωρίδες του νυφικού.


Στράπλες νυφικό με λουλούδι δεξιά στο μπούστο και ντραπαρισμένο όλο κατά μήκος στενό εώς τη μέση και συνεχίζει σε Α γραμμή μέχρι το τελείωμα.


Νυφικό φόρεμα κοντό στενό και στράπλες με ένα μεσάτο παλτό με τρία τέταρτα μανίκι. Χαμηλό κολάρο στο λαιμό με μήκος ως το γόνατο που κουμπώνει στη μέση με εντυπωσιακό λουλούδι από ύφασμα.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.