Στολισμός γάμου πορτοκαλί χρώμα

Το πορτοκαλί είναι από τα πιο έντονα και όμορφα χρώματα της παλέτας. Επίσης αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για γάμο όσο και για βάφτιση καθώς μπορεί να αποδώσει μια τελείως διαφορετική αίσθηση ανάλογα με το δεύτερο χρώμα με το οποίο θα συνδυαστεί.

Πορτοκαλί μαζί με πράσινο ή λαχανί αποπνέουν φρεσκάδα και ζωντάνια, ιδανικά για γάμους την άνοιξη και νωρίς το καλοκαίρι. Συνδυάστε τα χρώματα στα λουλούδια που θα επιλέξετε ή τοποθετήστε το ένα χρώμα στο runner των τραπεζιών της δεξίωσης και το δεύτερο στις συνθέσεις που θα τοποθετηθούν από πάνω.

Το πλεονέκτημα που προσφέρει το πορτοκαλί είναι το πλήθος των λουλουδιών που μπορείτε να επιλέξετε με τις αποχρώσεις του, από ακριβά μέχρι εξαιρετικά οικονομικά. Καταρχήν μικρά και μεγάλα τριαντάφυλλα, ζέρμπερες και κάλλες, κρίνοι, λίλιουμ και ντάλιες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εξωτικές ορχιδέες ή το πουλί του παραδείσου για μοντέρνο στολισμό γάμου.

Επιλέξτε πορτοκαλί με γαλάζιο, κίτρινο ή ροζ και ένα δροσερό καλοκαιρινό γάμο, ειδικά σε νησί ή κοντά σε παραλία. Τα χρώματα αυτά αντανακλούν όλα την ενέργεια της ζωής και της δημιουργίας, τι καλύτερο για την αρχή της νέας σας ζωής.

Προχωρώντας στο φθινόπωρο επιλέξτε μια παλέτα με διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί, πορτοκαλί συνδυασμένο με χρυσό, λαδί πράσινο, καφέ, ιβουάρ για ζεστή και οικεία αίσθηση. Οι συνδυασμοί αυτοί αποπνέουν δύναμη και ηρεμία και θα δώσουν ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα στο στολισμό του γάμου σας.

Προσκλητήρια θα βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς του πορτοκαλί καθώς αποτελεί από τα πιο δημοφιλή χρώματα για γάμους. Για τις μπομπονιέρες μπορείτε να επιλέξετε όμορφο ιβουάρ τούλι ή κουτάκι με πορτοκαλί κορδέλα για ένα κομψό και όμορφο αποτέλεσμα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.