Πως να βρείτε το σωστό νυφικό

Βρήκατε το σωστό άντρα. Τώρα εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε και το σωστό νυφικό!
Αν σας αρέσουν πολύ τα νυφικά και τα ρούχα γενικά μην περιοριστείτε σε ένα φόρεμα μόνο. Διαλέξτε ένα για την τελετή στην εκκλησία, ένα άλλο πιο ανάλαφρο για τη δεξίωση ώστε να μπορείτε να χορεύετε με άνεση, ένα διαφορετικό για τον πολιτικό σας γάμο αν αποφασίσετε να πάτε σε δημαρχείο και ένα νυφικό – υπερπαραγωγή για να βγάλετε τις φωτογραφίες του γάμου σας κάποια επόμενη μέρα. Όλα αυτά αν τα αντέχει η τσέπη σας φυσικά!

Διαφορετικά επιλέξτε πολύ προσεκτικά το τέλειο φόρεμα που θα εξυπηρετεί σε όλες τις ώρες και θα φαίνεται και υπέροχη φορώντας το.

Η αναζήτηση για το τέλειο νυφικό μπορεί να φαίνεται δύσκολη και αγχωτική αλλά ακολουθώντας κάποια απλά βήματα η διαδικασία γίνεται πολύ απλούστερη :

  • Κάντε μια έρευνα αγοράς σε διεθνή περιοδικά για το γάμο καθώς και σε site στο internet.
  • Να είστε ανοιχτές και περιπετειώδεις, δοκιμάστε όσο περισσότερα νυφικά γίνεται. Στην κρεμάστρα ορισμένα φορέματα μπορεί να φαίνονται ακατάλληλα για εσάς ή διαφορετικά από το στυλ που προτιμάτε όταν όμως τα φορέσετε να είναι υπέροχα πάνω σας.
  • Αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, πηγαίνετε σε ένα σχεδιαστή νυφικών για ένα φόρεμα σχεδιασμένο και ραμμένο πάνω σας.
  • Σκεφτείτε τις επιλογές σας : νυφικό νοικιασμένο, αγορασμένο ή σχεδιασμένο ειδικά για εσάς.
  • Να έχετε στο μυαλό σας το θέμα του γάμου σας, τον χώρο της τελετής και της δεξίωσης και το στυλ τους.
  • Φτιάξτε χρονοδιάγραμμα. Παραγγείλετε το νυφικό τουλάχιστον 4 με 6 μήνες πριν το γάμο και κανονίστε πρόβες δυο εβδομάδες με ένα μήνα πριν το γάμο.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.