Μικρά μυστικά για το τέλειο νυφικό

Αρραβωνιαστήκατε τον άντρα των ονείρων σας και αρχίζετε να σχεδιάζετε το γάμο σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις για σχετικά με το που θα γίνει ο γάμος, ποιους θα καλέσετε τι διακόσμηση θα διαλέξετε και φυσικά το πιο σημαντικό για εσάς, το νυφικό σας.

Οι περισσότερες νύφες δοκιμάζουν 20 ή και περισσότερα νυφικά μέχρι να  βρουν το ιδανικό. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε δοκιμάζοντας νυφικά και να έχετε ολοκληρώσει την επιλογή σας τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου. Πρέπει να έχετε χρόνο να επιλέξετε το συνδυασμό χρωμάτων για τα λουλούδια, τον στολισμό και τα φορέματα για τα παρανυφάκια. Επίσης πρέπει να έχετε περιθώριο χρόνου για διάφορες τροποποιήσεις που θα γίνουν στο φόρεμα.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι χαμηλός κοιτάξτε για νυφικά σε προσφορά ή έκπτωση. Μπορεί να βρείτε το τέλειο νυφικό για σας χωρίς να αναγκαστείτε να δώσετε μια περιουσία για αυτό. Ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο, σκεφτείτε ότι όλα τα νυφικά χρειάζονται αλλαγές ώστε να προσαρμοστούν απόλυτα στο σώμα σας και στο στυλ σας.

Υπάρχουν κοπέλες που επιλέγουν να ράψουν το νυφικό τους. Αν πάρετε κι εσείς την ίδια απόφαση βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας θα έχει γίνει τουλάχιστον έξι μήνες πριν από το γάμο σας και ότι έχετε βρει ένα ικανό ράφτη που ασχολείται αποκλειστικά με νυφικά. Θα σας βγει λίγο πιο ακριβό αλλά αξίζει τον κόπο να έχετε ένα νυφικό μοναδικό και ακριβώς αυτό που θέλετε.

Μια άλλη επιλογή για να βρείτε νυφικό είναι να δείτε φορέματα online. Μπορείτε να κάνετε έρευνα και να εξετάσετε διαφορετικούς σχεδιαστές και οίκους για να πάρετε μια ιδέα. Αυτή η λύση είναι εξαιρετική αν έχετε αποφασίσει να πάρετε ένα έτοιμο νυφικό αλλά δεν είστε ακόμα σίγουρες για το τι πραγματικά θέλετε.  Ποιος ξέρει, ίσως και να βρείτε το τέλειο νυφικό πριν ακόμα πάτε στο κατάστημα για δοκιμή.

Πολλές νύφες παρασύρονται και ξοδεύουν περισσότερα για το νυφικό τους από όσα μπορούν πραγματικά να διαθέσουν. Βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα συμβεί και σε εσάς. Μην ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή μέσα στα χρέη εξ αιτίας ενός φορέματος που θα βάλετε μια και μόνο φορά. Είτε είναι από κατάστημα, είτε από σχεδιαστή υπάρχουν νυφικά για κάθε νύφη αλλά και για κάθε βαλάντιο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.