Πες μου τι νύφη είσαι να σου πώ πώς θα πας στην εκκλησία

Η κάθε νύφη έχει το δικό της στυλ για αυτό και εμείς διαλέξαμε 8 στυλ και σου τα παρουσιάζουμε!

Η πριγκίπισσα νύφη… περίμενες τον ιππότη και αφού τον βρήκες οφείλεις να το ζήσεις όλο το παραμύθι. Μια άμαξα με άσπρα φυσικά άλογα είναι το ιδανικότερο όχημα που θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, τα λουλούδια είναι η ιδανική διακόσμηση για την άμαξα σου.

Η χολιγουντιανή νύφη…αν σε σαγηνεύει η μαγεία των ταινιών του Hollywood και θαύμαζες εκείνες τις μεγάλες λίμο,θα επιλέξεις μια σε μαύρο η άσπρο χρώμα, χωρίς όμως στολισμό καθώς η λιμουζίνα από μόνη της είναι εκκεντρική .

Η rock νύφη …άμα η ροκιά είναι στο χαρακτήρα σου, μην το κρύψεις τόλμησε το και στο γάμο σου! Εννοείτε ότι θα επιλέξεις μια μηχανή μεγάλου κυβισμού κατά προτίμηση Harley δεν θα τη στολίσεις απλά θα αφήσεις καμμιά δεκαριά ακόμα μηχανές να σε συνοδεύσουν (μην αγχώνεσαι τα club των μηχανόβιων δε λένε όχι σε τέτοια γεγονότα).

Η ρετρό νύφη …είσαι εσύ που όλα τα σκέφτεσαι ροζ και επιμένεις στη διαχρονική ρομαντικότητα μιας Rolls Royce …επιβάλλεται να διαλέξεις μια άσπρη και να τη στολίσεις με σατέν φαρδιές κορδέλες κατά μήκος.

Η ξεσκέπαστη νύφη… θέλεις  να πάρεις τον αέρα σου λίγο πριν την εκκλησία και να συγκεντρώσεις τα βλέμματα των περαστικών επάνω σου, τότε θα διαλέξεις ένα cabrio σε ανοιχτό χρώμα με διακριτικό στολισμό.

Η χλιδάτη νύφη …σου αρέσει η πολυτέλεια  και έτσι θα οδηγηθείς στην εκκλησία από μια Porsche η μια Jaguar με όλα τα comfort και σε αυτήν την επιλογή δεν χρειάζεται κανένας στολισμός.

Η παραδοσιακή νύφη…θα επιβιβαστείς σε ένα καΐκι και θα διασχίσεις γαλανά νερά για να φτάσεις στην εκκλησία, ένας στολισμός στα χρώματα του γαλάζιου θα ταιριάξει πολύ.

Η cool νύφη…είσαι εσύ που θα πάς …με το αμάξι που διαθέτει ο κουμπάρος !

Όποιο όχημα και αν σου ταιριάζει, όποιο επιλέξεις να σε πάει στην εκκλησία δεν έχει τόση σημασία, αρκεί να κάνει γρήγορα για να βρεθείς στο πλάι του καλού σου….

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.