Οικονομικά νυφικά από το internet

Στη σημερινή εποχή ένα ακριβό νυφικό σίγουρα είναι πολυτέλεια,από τη στιγμή που μετά το πέρας του γάμου είτε θα γυρίσει στο κατάστημα από όπου το ενοικιάσετε είτε θα μείνει στη ντουλάπα σας. Με τη βοήθεια του διαδικτύου τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα νυφικό από 200 ευρώ. Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις σελίδες που πωλούν νυφικά οικονομικά και κομψά.

www.weddingdress.com

Νυφικά, μπολερό και γουνάκια, παπούτσια, φορεματάκια για παρανυφάκια και γαμπριάτικα κουστούμια για παραγαμπράκια. Διαθέτει σύστημα μέτρησης για παραγγελία σωστού μεγέθους. Επίσης έχει βραδινά φορέματα,αξεσουάρ όπως πέπλα, κοσμήματα και τσάντες. Έχει αποστολή σε όλο τον κόσμο και η τιμή είναι ανάλογη με το μέρος που θα σταλεί και επιβαρύνει τον πελάτη. Η παραγγελία φτάνει σε εσάς σε 14-15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της πληρωμής αν και ενδέχεται να πάρει λίγες παραπάνω μέρες καθώς εξαρτάται από τον τόπο που βρίσκεστε. Δέχεται πληρωμές μέσω Visa και MasterCard.

Τιμή 150 ευρώ, δεν περιλαμβάνει το πέπλο και το φουρό η συνολική τιμή μαζί με το φουρό και το πέπλο είναι 300 ευρώ.

Τιμή 199 ευρώ, δεν συμπεριλαμβάνεται το κοκαλάκι με τα λουλούδια.

Τιμή 199 ευρώ, δεν περιλαμβάνει το φουρό, η συνολική τιμή με το φουρό είναι 320ευρω.

www.dreambridaldress.com

Η ποικιλία της είναι μεγάλη,έχει νυφικά διαφόρων στυλ,χρωματιστά,μεγάλου μεγέθους,φορέματα για την μητέρα και τα παρανυφάκια, φουρό και πέπλα. Αποστολή σε όλο τον κόσμο,πληρωμή με Visa και MasterCard. Το νυφικό το παραλαμβάνεται σε 30 ημέρες από τη στιγμή που θα δώσετε την παραγγελία και θα πληρώσετε. Εάν επιθυμείτε υπάρχει και η επιλογή της γρήγορης παράδοσης που είναι οι μισές περίπου μέρες .

Τιμή 208 ευρώ, δεν γράφει κάπου εάν είναι κομπλέ με φουρό, για αυτό κάντε πριν μια ερώτηση.
 

Τιμή 230 ευρώ

Τιμή 345 ευρώ

http://designweddinggowns.com

Ωραία νυφικά, φορέματα, αξεσουάρ και φουρό θα βρείτε και σε αυτή τη σελίδα. Το σύστημα μέτρησης για σωστό μέγεθος είναι απλό και όχι κάτι ιδιαίτερο με λεπτομέρειες. Αποστολή σε όλο τον κόσμο,δέχονται Visa και MasterCard και η αποστολή από τη στιγμή που θα γίνει η πληρωμή είναι 22 -23 μέρες. Τα νυφικά τους δεν περιλαμβάνουν το φουρό το οποίο θα πρέπει αγοράσετε ξεχωριστά.

Τιμή 195 ευρώ

Τιμή 202 ευρώ

Τιμή 187 ευρώ

Σας ενημερώνουμε πως οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται στις σελίδες, τυχόν πρόσθετο κόστος μπορεί να σας ζητηθεί. Σε περίπτωση που αγοράσετε κάποιο νυφικό από το διαδίκτυο φροντίστε να ρωτήσετε με λεπτομέρειες τα πάντα σχετικά με το ίδιο το νυφικό, με αλλαγές και με την αποστολή. Το ρεπορτάζ είναι καθαρά ενημερωτικό, και όχι διαφημιστικό. Το provagamou.gr ουδεμία σχέση έχει με τις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.

Της Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.