Διάσημες νύφες του 2010

Το 2010 ήταν μια χρονιά που η εγχώρια  showbiz έφαγε αρκετά κουφέτα, διάφορα στυλ νυφικών από τις διάσημες νύφες, εμείς συγκεντρώσαμε  κάποια από αυτά και σας τα θυμίζουμε για να πάρετε ιδέες.

Νύφη Μαριέττα Χρουσαλά και Λεο Πατίτσας
Η Μαριέττα φόρεσε ένα άσπρο εκπληκτικό νυφικό με μακρύ πέπλο, σχεδιασμένο από τη Σίλια Κριθαριώτη. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν αρκετά απλό, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια.

Νύφη Βίκυ Καγιά και Νίκος Κριθαριώτης
Εξαιρετικό, μακρύ  στενό νυφικό με σέξυ διαφάνειες και φτερά στο γοργονέ τελείωμα του, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ένα απλό πέπλο στόλισε τα μαλλία της Βίκυς που ήταν ανάλαφρα και επιμελώς ατημέλητα.

Νύφη Καλομοίρα και Γιώργος Μπουσάλης
Αν και οι γνώμες διχάζονται, το νυφικό της Καλομοίρας είχε άρωμα vintage τουλάχιστον στην εκκλησία. Μακρύ, με ένα μπολέρο δαντελένιο με μανίκι που έκλεινε σε ζιβάγκο στο λαιμό, το ρομαντικό κατά τα άλλα νυφικό στη δεξίωση μετατράπηκε σε μίνι φόρεμα, μια δημιουργία των MI-RO.

Νύφη Γωγώ Μαστροκώστα και Τραιανός Δέλλας
Όμορφο νυφικό, μακρύ κολλητό μέχρι το σημείο που αναδύκνειε τις καμπύλες της Γωγώς, ενώ στη συνέχεια άνοιγε σε ογκώδες Α γραμμή. Δημιουργία του οίκου Elie Saab που συνδιάστηκε με μακρύ πέπλο και πλατφόρμες γαλάζιες.

Νύφη Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής
Με ρομαντικό νυφικό, σε άσπρο χρώμα από σατέν ύφασμα με λουλούδια του ίδιου υφάσματος στο μπούστο, στενό στη μέση με ωραίο μακρύ πέπλο παντρεύτηκε η Έλενα Τσαβαλά τον αγαπημένο της Μάρκο Σεφερλή.

Νύφη Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης
Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε δημιουργία της Έλενας Βορρέα, μακρύ με μεγάλη ουρά γύρω στα τέσσερα μέτρα και ξώπλατο με στοιχεία από τούλι και δαντέλα ενώ τα μαλλιά της στόλισε ένα μακρύ πέπλο.


Νύφη Βάσια Λόη και Νικόλας Μαδιάς

Λαμπερό γεμάτο swarovski, σομόν και στράπλες νυφικό δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη επέλεξε η Βάσια Λόη. Το νυφικό ήταν μίνι αλλά η διαφάνεια που συνέχισε εώς κάτω το έκανε να μοιάζει επίσημη τουλέτα ενώ το πέπλο ήταν μακρύ.

Νύφη Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Νυφικό δια χειρός Θεσσαλονικιού Νικόλα, μίνι με μακρυά ουρά, κεντητό με πετράδια που έκανα το μπούστο εντυπωσιακό,σε χρώμα λευκό συνδιασμένο με κοντό πέπλο και μεγάλο φιόγκο στην πίσω πλευρά. Τα παππούτσια της Φαίης ήταν μάρκα Casadei.

Νύφη Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος
Σε γραμμή Α στράπλες κομψό νυφικό σε λευκό χρώμα με μπολερό, όλο δαντέλα και μακριά ουρά δημιουργία του σχεδιαστή Angel Sanchez από τη Βενεζουέλα (οι φήμες ήθελαν το νυφικό να είναι της Diana Von Fusterberg). Η Τατιάνα επέλεξε φυσικά τιάρα αντί για πέπλο.

Της Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.