Έτοιμο νυφικό VS Χειροποίητο νυφικό

Το ονειρευόσουν από κοριτσάκι και τώρα ήρθε η ώρα για την επιλογή του νυφικού σου. Το δίλημμα όμως που προκύπτει είναι τι να προτιμήσεις, έτοιμο ή χειροποίητο νυφικό;

Τα πλεονεκτήματα που σου δίνει η επιλογή του έτοιμου νυφικού, είναι εξοικονόμηση χρόνου από τη στιγμή που θα επιλέξεις ποιο είναι το νυφικό σου το άγχος σταματάει εκεί! Η τεράστια ποικιλία από έτοιμα νυφικά βοηθάει τις νύφες που δεν επιθυμούν να αναλωθούν στο θέμα του νυφικού. Οικονομικές λύσεις λόγω της πληθώρας καταστημάτων με έτοιμα νυφικά, στην περίπτωση που επιλέξεις την ενοικίαση, μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά νυφικά ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα!

Έτοιμο νυφικό

Τα μειονεκτήματα του έτοιμου νυφικού είναι ότι δεν θα έχεις την αποκλειστικότητα, θα το έχουν χαρεί και άλλες νυφούλες πριν από σένα. Το έτοιμο νυφικό θα είναι για τα μέτρα σου όχι στα μέτρα σου, που σημαίνει ότι τυχόν ατέλειες που έχεις θα δυσκολευτείς να τις κρύψεις και οι αλλαγές που θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις θα είναι περιορισμένες.

Χειροποίητο νυφικό

Τα πλεονεκτήματα ενός χειροποίητου νυφικού, είναι η υλοποίηση του νυφικού που ονειρευόσουν πάντα…Μια πολύ καλή σχεδιάστρια μπορεί να σου ράψει το νυφικό όπως ακριβώς το θέλεις με υλικά που θα επιλέξετε μαζί, σε σχέδιο και στυλ που σε εκφράζει. Αποκλειστικότητα του νυφικού, θα είναι δικό σου και μόνο δικό σου! Ανάλογα με τις ανάγκες σου, η σχεδιάστρια θα δημιουργήσει επάνω σου βοηθώντας τα σημεία που τυχόν να έχουν κάποια ατέλεια και τονίζοντας τα δυνατά σημεία του σώματός σου.

Τα μειονεκτήματα της επιλογής χειροποίητου νυφικού είναι οι πρόβες, θέλουν χρόνο και μπορεί να είναι αρκετές. Η αγωνία μέχρι να τελειώσει και να το φορέσεις ολοκληρωμένο μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος. Το ρίσκο της κατασκευής ενός χειροποίητου είναι να μην βγει όπως ακριβώς το ήθελες, για την αποφυγή τέτοιου λάθους φρόντισε η σχεδιάστρια που θα απευθυνθείς να είναι έμπειρη και να σε καταλαβαίνει. Η τιμή ενός χειροποίητου νυφικού σίγουρα δεν μπορεί να είναι ίδια με εκείνη του έτοιμου, μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό όμως θα είναι για σένα και μόνο για σένα, τέλειο πάνω στο σώμα σου και θα αντανακλά την προσωπικότητά σου. Η ώρα η καλή…

Της Anastasia Poir

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.