Νυφικά σε αρχαιοελληνικό στυλ

Αν αναζητάτε μια νυφική εμφάνιση που είναι σέξι, σύγχρονη, και ταυτόχρονα εντελώς κλασική τότε δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την απαλή φινέτσα που έχει ένα νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ. Μαλακό και αέρινο, κολακευτικό και σαγηνευτικό, το νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ είναι μια τάση που ποτέ δε βγαίνει από τη μόδα.

Δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών νυφικών όπως οι Carolina Herrera, Vera Wang, Pronovias και Christos Costarellos αποθεώνουν το αρχαιοελληνικό στυλ νυφικών με φορέματα με σαφείς αναφορές στην αρχαία Ρώμη και η Ελλάδα, με πιέτες, περίπλοκες πτυχές, πόρπες και κοψίματα.

Μπορείτε να πετύχετε το αρχαιοελληνικό στυλ στην εμφάνισή σας φορώντας είτε μια μακριά, λεπτή και ρευστή σιλουέτα ή μια απαλή σειρά από στρώσεις αέρινων υφασμάτων. Σημαντικές λεπτομέρειες στη συνολική εμφάνιση αποτελούν μια λαιμόκοψη halter, ένα ντεκολτέ με ένα ώμο, λαιμόκοψη σε σχήμα V από απαλές πτυχώσεις, η τονισμένη μέση και το πολύ μεγάλο μήκος. Το αρχαιοελληνικό στυλ  είναι θαυμάσια εμφάνιση για γάμους το καλοκαίρι, σε νησιά και παραλίες καθώς και για πιο χαλαρό στυλ δεξίωσης.

Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ είναι ιδανική επιλογή και για νύφες που θέλουν να κρύψουν μερικά παραπάνω κιλά ή που θα γίνουν σύντομα μανούλες. Οι απαλές πτυχώσεις θα καμουφλάρουν την τονισμένη κοιλιά για όσες έχουν σωματότυπο μήλο καθώς και για νύφες σε εγκυμοσύνη καθώς και φαρδύς γοφούς καθώς τα υφάσματα είναι αέρινα και ανάλαφρα δημιουργώντας την τέλεια νυφική εμφάνιση.

Με όλα τα ντραπέ και τις πτυχώσεις, σίγουρα θα αισθανθείτε σαν Ελληνίδα θεά. Αυτά τα αιθέρια φορέματα κατασκευάζονται με ελαφρά υφάσματα και απλές λεπτομέρειες είναι ιδανικά για έναν γάμο στην παραλία. Ένα λεπτό σανδάλι και floral αξεσουάρ μαλλιών θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας σε αρχαιοελληνικό στυλ.


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Pronovias


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Pronovias


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Christos Costarellos


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Christos Costarellos


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Christos Costarellos


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Carolina Herrera


Νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ Vera Wang

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.