Νύφη Μπαλαρίνα

Ένα μουσικό κουτί με μια μπαλαρίνα να χορεύει και με νοσταλγική μουσική να παίζει, είναι η εικόνα που έχει στοιχειώσει σε πολλών μικρών κοριτσιών το μυαλό και τη φαντασία. Η εικόνα της μπαλαρίνας φέρνει στο μυαλό μια ρομαντικότητα, μια ηρεμία, μια αθωότητα και φυσικά μια πιο κοριτσίστικη διάθεση.

Αν λοιπόν και εσάς από μικρή σας γοήτευε η εικόνα μιας μπαλαρίνας μπορείτε να γίνεται μια νύφη μπαλαρίνα και να ζήσετε το όνειρο. Πώς θα τα καταφέρετε?

Αρχικά το νυφικό θα πρέπει να είναι σε δύο κομμάτια ένα ο κορσές και ένα η φούστα. Επιλέξτε ένα κορσέ στενό σατέν χωρίς πολλά πετράδια και στολίδια με καλή υποστήριξη. Η φούστα θα πρέπει να είναι σε midi μήκος με πολλές σειρές από τούλι. Στη μέση μπορείτε να τοποθετήσετε μια ζώνη σατέν άσπρη η οποία θα καταλήγει σε φιόγκο στην πίσω πλευρά.

Τα μαλλιά σε ένα ψηλό σινιόν με όγκο τον οποίο μπορείτε να στολίσετε με ένα κοκαλάκι γεμάτο πετράδια ή και να το αφήσετε απλό και λιτό. Το μακιγιάζ θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι φυσικό και διακριτικό. Το έντονο μακιγιάζ θα χαλάσει την εικόνα και θα την κάνει να φαίνεται περισσότερο αστεία παρά όμορφη. Ανοιχτόχρωμες σκιές, διακριτικές γραμμές με μολύβι, διαφανές lipgloss και διακριτικό ρουζ είναι το  κατάλληλο μακιγιάζ.

Ως αναφορά στα παπούτσια φυσικά θα επιλέξετε ίσια νυφικά παπούτσια – μπαλαρίνες. Σατέν, άσπρες με πετράδια, φιόγκους, λουλούδια είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ μπαλαρίνας. Μια ακόμα πρόταση είναι να φορέσετε τα κλασσικά παπούτσια μπαλέτου τα οποία δένουν στο πόδι με σατέν φαρδιά κορδέλα.

Όσο για τον τομέα των αξεσουάρ μην επιχειρήσετε να φορέσετε, εκτός από ένα ζευγάρι μικρά διακριτικά πετράδια για τα αυτιά. Το στυλ της μπαλαρίνας είναι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο, το να φορτωθείτε με κοσμήματα και αξεσουάρ κακό θα κάνετε παρά καλό. Η υπερβολή σε ορισμένα στυλ νύφης καταστρέφει το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ο γάμος γίνει χειμερινούς μήνες αυτό που μπορείτε να προσθέσετε είναι ένα γούνινο μπολερό φυσικά σε λευκό χρώμα.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.