Νυφικά Vladimiros

Κάθε γυναίκα που πρόκειται να ντυθεί νύφη έχει έναν στόχο,ποιος είναι? Μα φυσικά να είναι τέλεια την ημέρα του γάμου της. Η επιλογή του νυφικού της είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που την απασχολούν και που θα καθορίσουν την τελική της εμφάνιση. Ενα νυφικό με το οποίο θα νιώθει όμορφη και άνετη, είναι σίγουρα από τις μεγάλες της επιθυμίες.

Αρκετά συχνά η αγορά ενός πολυονειρεμένου φορέματος, μετατρέπεται σε έναν αγώνα ανάμεσα στο όνειρο ( να  είναι φανταχτερό, να κολακεύει, να μην κοστίζει μια περιουσία) και στην πραγματικότητα (μερικά περιττά κιλά, υπερβολική τιμή, κακής ποιότητας ύφασμα).

Το provagamou.gr θέλοντας να βοηθήσει τη μέλλουσα νύφη παρουσιάζει οίκους νυφικών και τις collection τους, δίνοντας στη νύφη τη δυνατότητα να μην χάνει χρόνο.

Η εταιρεία Vladimiros γνωστή στο χώρο του γάμου, τα τελευταία 10 χρόνια, για τα χειροποίητα προσκλητήρια έρχεται φέτος να κάνει την ανατροπή μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του νυφικού και του βραδινού ρούχου.

Το showrοom που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τον ίδιο το Vladimiro είναι αντάξιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αποπνέει μόδα υψηλής ραπτικής με την πρώτη ματιά…

Οι συλλογές ποικίλουν από την προσιτή πολυτέλεια σε πιο ιδιαίτερα κομμάτια από οίκους που φιλοξενεί o Vladimiros κατά αποκλειστικότητα.

Ο Vladimiros έχοντας επιλέξει αυστηρά τους συνεργάτες του δημιούργησε μια ομάδα, από σύμβουλους μόδας και οργάνωσης γάμου, έτοιμη να δώσει προτάσεις ιδιαίτερες και ξεχωριστές στην νύφη.

Στην collection του για το καλοκαίρι του 2011 θα βρείτε νυφικά με ιδιαίτερα ονόματα όπως dissarono, passione, Gilda, Bernadet σε Α ογκώδη γραμμή, σε slim γραμμή και σε γραμμή mermaid.

Ιδιαίτερη λάμψη δίνουν τα πετράδια που είτε στολίζουν το μπούστο είτε τις τιράντες και προσδίδουν μια κομψότητα στο αποτέλεσμα. Για τις νύφες που δεν επιθυμούν κλασσικά χρώματα ο Vladimiros φρόντισε και συμπεριέλαβε χρώματα όπως το φλογερό κόκκινο, το σαμπανιζέ, το γκρι.

Η συλλογή του 2011 θα σας ενθουσιάσει και ίσως να σας βγάλει από το άγχος της αναζήτησης.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.