Δες από κοντά τα νέα νυφικά της Ορσαλίας Παρθένη, Parthenis Bridal Collection

O Δημήτρης Παρθένης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα το 1970. Το 1978 ακολούθησε η Μύκονος που αναμφισβήτητα υπήρξε τεράστια πηγή έμπνευσης για τον δημιουργό, αλλά και το πρώτο βήμα για την παγκόσμια φήμη των ρούχων του. Ακολούθησε ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα στην Ευρώπη και την Αμερική η οποία κορυφώθηκε με τη δημιουργία δικών του καταστημάτων στις Βρυξέλλες και το Λος Άντζελες. Στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 τα Parthenis είχαν κατακτήσει την ελληνική αγορά και θεωρήθηκε ότι έφεραν κάτι μοναδικό στο χώρο. Σήμερα το στιλ Parthenis παραμένει διαχρονικό, αφαιρετικό, με unisex αντίληψη easy-living και καθαρά λιτή ελληνική αισθητική.

Η Ορσαλία Παρθένη συνεχίζει με βάση την ίδια παράδοση, ποιότητα, σκεπτικό και ύφος. Πηγή έμπνευσής για την Ορσαλία είναι ο κινηματογράφος και η μουσική. Τα νυφικά της Ορσαλίας κατέχουν αναμφισβήτητα μια ζηλευτή αισθητική,ενώ κατά καιρούς διάσημες κυρίες έχουν επιλέξει νυφικό της σχεδιάστριας.

Τώρα αν είσαι μια μέλλουσα νυφούλα, η σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη , σου έχει μια ευχάριστη έκπληξη. Από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαΐου θα βρίσκεται η ίδια η σχεδιάστρια, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα , Ηράκλειο και Χανιά) , ώστε να παρουσιάσει την νέα της συλλογή νυφικών, Parthenis Bridal Collection.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ μιας και η μέλλουσα νύφη φυσικά, έκτος από το νυφικό, πρέπει να φροντίσει για την επιλογή του νυφικού χτενίσματος,του μακιγιάζ αλλά και για τα νυφικά εσώρουχα.

Η Ορσαλία Παρθένη για αυτόν τον λόγο θα έχει μαζί της, τους ειδικούς από την L’Oreal Professionnel και την Lancome για να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά επιπλέον, θα δεις και προτάσεις από την Triumph για τα ιδανικά νυφικά εσώρουχα.

Η σχεδιάστρια επιλέγει αυτόν τον προσωπικό τρόπο για να προωθήσει τη συλλογή νυφικών της γιατί θέλει να γνωρίσει από κοντά τις μέλλουσες νύφες και να συμβάλλει ενεργά στην υλοποίηση αυτής της ξεχωριστής μέρας που θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το διαχρονικό στυλ Parthenis θα παραμείνει σίγουρα επίκαιρο όταν θα ξεφυλλίζουν τις φωτογραφίες του γάμου τους αρκετά χρόνια αργότερα.

Για να κλείσεις το ραντεβού σου μπορείς να καλέσεις την Κ.Ζωή Λιβιτσάνου στο 697 3203554.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.