Νυφικό για πριγκίπισσες από τη Disney

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα για όλες μεγάλωσαν περιμένοντας τον πρίγκιπα του παραμυθιού και τώρα που τον βρήκαν θέλουν να φορέσουν το νυφικό της αγαπημένης τους πριγκίπισσας.

Η Disney σε συνεργασία με το διάσημο σχεδιαστή νυφικών Alfred Angelo δημιούργησαν μια συλλογή παραμυθένιων νυφικών. Η συλλογή των νυφικών θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2011 και τα φορέματα είναι εμπνευσμένα από την παρουσία, το στυλ και την προσωπικότητα των πριγκιπισσών της Disney Ariel (η γοργόνα), Ωραία Κοιμωμένη , Belle (η πεντάμορφη και το τέρας), Σταχτοπούτα, Jasmine (αγαπημένη του Aladdin), Χιονάτη και Tiana (από τον πρίγκιπα βάτραχο).

Η συλλογή περιλαμβάνει κλασικά, επιβλητικά ball νυφικά με στρώσεις από τούλι και λαμπερά υφάσματα, σε γραμμές που τονίζουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα της νύφης.

Οι θησαυροί της θάλασσας ενέπνευσαν το νυφικό της Ariel. Το γοργονέ νυφικό διαθέτει κεντημένη δαντέλα, ραμμένα μαργαριτάρια και λαμπερές πούλιες.

Το νυφικό της Ωραίας Κοιμωμένης είναι ρομαντικό, απαλό και ονειρικό, ιδανικό για τον ύπνο της πριγκίπισσας.

Το νυφικό της Σταχτοπούτας ακτινοβολεί λάμψη καθώς είναι εμπνευσμένο από το γυάλινο γοβάκι της.

Το νυφικό της Belle εμπνευσμένο από την αίθουσα του χορού είναι σχεδιασμένο με κεντημένο με κρύσταλλα κορσέ και έχει φτιαχτεί ώστε να κάνει η νύφη μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της τελετής και της δεξίωσης.

Το νυφικό της Jasmine μεταφέρει την ελευθερία και την ατομικότητα με το απαλό σατέν ύφασμά του, δίνοντας εξωτικό αέρα με τον στολισμένη λαιμόκοψη και την ανοιχτή πλάτη.

Για τη Χιονάτη το νυφικό έχει στοιχεία από τη φύση, την ομορφιά και τη χάρη του χαρακτήρα της πριγκίπισσας με αέρινη φούστα και εξαιρετικό μπούστο με ζωνάκι που δένει πίσω σε φιόγκο.

Το νυφικό από ταφτά Regal με τον ένα ώμο για τη νεότερη πριγκίπισσα Tiana αντικατοπτρίζει το ανεξάρτητο πνεύμα της με το ασύμμετρο μπούστο τη φούστα με βολάν.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.