Νυφικά Christina Wu άνοιξη – καλοκαίρι 2011

Η Christina Wu εισήλθε στο χώρο της μόδας το 1994 και μετράει 17 χρόνια από τη στιγμή που αποφάσισε με τα νυφικά της να κάνει πιο όμορφες τις μέλλουσες νύφες. Μοναδικά νυφικά φορέματα σε προσιτές τιμές με υφάσματα προσεγμένα και ιδιαίτερα. Για την collection άνοιξη – καλοκαίρι 2011 η Christina Wu φαίνεται να αγαπάει τον όγκο και να τον αναδεικνύει  ενώ έχει πάθος με τα πετράδια αφού τα τοποθετεί σε όλα σχεδόν τα νυφικά της σειράς.

Νυφικό σε Α γραμμή με οργάντζα, τούλι και δαντέλα με στενό κορσέ στη μέση, στράπλες μπούστο εντυπωσιακά στολισμένο με χάντρες και δαντέλα, ενώ το κάτω μέρος είναι ντυμένο με σειρές καλοραμμένου βολάν.

Τύπου mermaid νυφικό από σατέν και τούλι,στενό μέχρι τη μέση των γοφών με πολύ όγκο στο τελείωμα,κεντημένο και στολισμένο με χάντρες με μια εντυπωσιακή μακριά ουρά.

Σατέν νυφικό σε Α γραμμή με μπούστο σε σχήμα καρδιάς και κεντημένα σχέδια στο μπούστο αλλά και την ουρά του.

Στενό έως το ύψος των γοφών ενώ μέχρι κάτω ανοίγει και παίρνει όγκο από ραμμένα φύλλα οργάντζας τα οποία συνεχίζουν μέχρι την μακριά ουρά του.

Στράπλες τούλινο νυφικό με σχέδια στο τελείωμα από δαντέλα και με ουρά μικρή και στρογγυλεμένη.

Mermaid τούλινο νυφικό με μπούστο σε σχήμα καρδιάς στενό μέχρι το γόνατο με υπέροχο άνοιγμα προς τα κάτω και γεμάτο από δαντελένια κεντήματα. Τα πετράδια γεμίζουν το μπούστο και τη λεπτή ζώνη στη μέση η οποία συγκρατεί ένα ογκώδες λουλούδι και δένει πίσω σε φιόγκο ομορφαίνοντας περισσότερο την μακριά ουρά.

Στενό μπούστο με μια στολισμένη σατέν ζώνη στη μέση, το κάτω μέρος με δύο επίπεδα το ένα έως το ύψος του γονάτου με στρογγυλεμένο τελείωμα και το άλλο συνέχιζε από κάτω σε α γραμμή που τελείωνε με στρόγγυλη ουρά.

Σε A γραμμή νυφικό από τούλι και σατέν  με μπούστο σε σχήμα καρδιάς με διακοσμημένη από δαντελένια σχέδια και πετράδια μέση και χυτό τελείωμα με στρόγγυλη διακοσμημένη ουρά από δαντέλα.

Σατέν νυφικό με στενό μπούστο και αραιό ντραπε από τη μέση έως το γόνατο από τη μπροστινή μεριά και λίγο μακρύτερο στη πίσω. Κεντημένα ανάγλυφα σχέδια και στολισμένο με πετράδια στο μπούστο και στην ουρά.

Στραπλες νυφικό σε Α γραμμή με τσέπες και στενό μπούστο,ζώνη στη μέση και χυτό τελείωμα μέχρι κάτω με μεγάλη στρογγυλή ουρά στο πίσω μέρος.

Mermaid γραμμή με σατέν επένδυση και ντυμένο όλο με δαντέλα με διακριτικά μικρά πετράδια και κορσέ για μπούστο σε σχήμα καρδιάς ,με στρογγυλεμένη ουρά με δαντέλα περιμετρικά στο τελείωμα της .

Α γραμμή με στενό μπούστο με ανάγλυφα σχέδια με πετράδια,όλο από τούλι με σχέδια και στη μέση του φορέματος περιμετρικά,με ουρά μεγάλη και στρογγυλεμένη.

Νυφικό σε Α γραμμή με τιράντα όλο λουλούδια να αγκαλιάζει τον έναν ώμο. Όλο από τούλι μέχρι το τελείωμα και ντυμένο με σατέν ύφασμα ντραπαρισμένο μέχρι τη μέση του νυφικού με λουλούδια ογκώδες από το ίδιο ύφασμα με αρκετά μεγάλη στρογγυλεμένη ουρά.
 
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.