Νυφικά Aire Barcelona collection άνοιξη καλοκαίρι 2011

Το 1999 η φίρμα Air Barcelona δημιουργείται κάτω από την προσοχή του Exponovias Group  ωστόσο τα φίνα υφάσματα, οι τέλειες εφαρμογές στα νυφικά φορέματα δίνουν την ώθηση να ανοίξει η πρώτη boutique το 2004. Έκτοτε τα σημεία πώλησης μετρούν πάνω από 1.200 ενώ υπάρχουν πάνω από 40 boutiques ανά τον κόσμο.

Για το καλοκαίρι του 2011 η Air Barcelona με κεντρικό πρόσωπο την Monica Cruz τη μικρότερη αδερφή της Penelope, παρουσιάζει την Aire collection την οποία διακατέχει μαγεία και αρμονία. Από την Ισπανία και την Air Barcelona νυφικά για την πιο όμορφη και λαμπερή ημέρα της ζωής σας. 

Ένα στράπλες νυφικό φόρεμα από οργάντζα σε Α γραμμή με πτυχώσεις στο επάνω και στο κάτω μέρος. Το μπούστο με πτυχώσεις με μια γεμάτη πετράδια και ένα φιόγκο στην αριστερή πλευρά ενώ επιπρόσθετο μπορεί να διαθέτει bolero ολοκέντητο από πετράδια με μανίκι.

Α γραμμή στράπλες από οργάντζα, με ντραπέ μπούστο σε σχήμα καρδιάς,με μια ζώνη γεμάτη πετράδια στο ύψος της μέσης. Συνεχίζει σε μια φούστα με ανάγλυφα μεγάλα λουλούδια και διακριτικά swarovski.

Mermaid νυφικό στράπλες ντραπαρισμένο όλο μέχρι το γόνατο όπου και ανοίγει σε πλούσια ογκώδες φούστα σε σειρές διακοσμημένες με δαντέλα. Στη δεξιά πλευρά φιγουράρει ένας μεγάλος πλάγιος φιόγκος ενώ επιπρόσθετα υπάρχει αμάνικο ζακετάκι όλο από δαντέλα που δένει πίσω και κλείνει το επάνω μέρος σε ζιβάγκο.

Mermaid νυφικό στράπλες με χιαστό ντραπάρισμα μέχρι το γόνατο και ένα σχέδιο στο ύψος του μπούστου από πετράδια. Κάτω από το γόνατο ανοίγει ογκώδες με εκατοντάδες φύλλα από ύφασμα που δημιουργούν την εικόνα των λουλουδιών.

Τύπου mermaid νυφικό στράπλες με κεντημένα σχέδια στο μπούστο,συνεχίζει κολλητό έως τη λεκάνη και ανοίγει ογκώδες σε Α γραμμή με στρώσεις από τούλι ενώ στο τελείωμα υπάρχει μια φαρδιά σειρά από δαντέλα.

Σε Α γραμμή στράπλες ντραπαρισμένο μπούστο με μια ζώνη από κρύσταλλα και πετράδια όπου ανοίγει σε μια φούστα γεμάτη μεγάλα τριαντάφυλλα από ύφασμα.

Αρχαιοελληνικού τύπου νυφικό φόρεμα αέρινο και ανάλαφρο γεμάτο πτυχώσεις στο μπούστο με σχήμα καρδιάς, αλλά και στο κάτω μέρος το οποίο πέφτει χυτό.

Θυμίζει mermaid νυφικό,ωστόσο είναι σωλήνας στενός μέχρι κάτω ενώ στο ύψος του γονάτου πρόσθετα βολάν σε πολλές στρώσεις από δεξιά και αριστερά δίνουν όγκο και καταλήγουν σε μακριά ουρά. Είναι όλο δαντέλα ενώ στο μπούστο έχει οριζόντιες πτυχώσεις ενώ το στολίζουν σχέδια με πέρλες.

Mermaid νυφικό με ντραπαρισμένο μπούστο από οργάντζα με δύο σειρές από swarovski συνεχίζει μέχρι κάτω ντυμένο με δαντέλα και ανοίγει σε στρόγγυλη ουρά. Επιπρόσθετα υπάρχει bolero από δαντέλα χειροποίητο με τρία τέταρτα μανίκι.

Σε Α γραμμή νυφικό με ντεκολτέ βαθύ και λεπτές τιράντες με ένα σχέδιο στο μπούστο από πετράδια, το οποίο είναι ντραπαρισμένο σε χιαστή. Στενό έως τη λεκάνη ενώ αμέσως ανοίγει ογκώδεις φούστα ντυμένη με δαντέλα.

Σε Α γραμμή στράπλες με μπούστο με οριζόντιες πτυχώσεις και ένα πλάγιο φιόγκο, συνεχίζει στη μέση με δαντέλα και η φούστα ανοίγει σε Α γραμμή με οχτώ στρώσεις βολάν διαδοχικές.

Στράπλες σε Α γραμμή με ακτινωτές πτυχώσεις στο μπούστο οι οποίες ξεκινάνε από έναν κεντρικό φιόγκο. Ανοίγει στη φούστα με πλάγιες πτυχώσεις αραιές οι οποίες συνεχίζουν στο πίσω μέρος και καταλήγουν σε μια στρόγγυλη ουρά.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.