Νυφικά παπούτσια

Όλες θα ήθελαν να τους φέρει ο πρίγκιπας το γυάλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας, αλλά για τη μέρα του γάμου σας φροντίστε να επιλέξετε κάτι εξίσου όμορφο αλλά άνετο. Τα νυφικά παπούτσια είναι ένα μεγάλο θέμα και καλό είναι να το φροντίζουμε εγκαίρως ώστε να βγει η βραδιά με άνεση.

Παραδοσιακά τα νυφικά παπούτσια είναι πέδιλα για το καλοκαίρι και γόβες για τις άλλες εποχές. Οι αποχρώσεις του λευκού, του μπεζ και του ασημί είναι συνήθως η πιο ασφαλής επιλογή και εκεί που προσανατολίζονται οι περισσότερες νύφες. Όταν πρόκειται για γόβες συνήθως επιλέγονται με σατέν φινίρισμα ενώ τα σανδάλια στολίζονται με κρυσταλλάκια για λάμψη.

Φροντίστε να έχετε αγοράσει τα νυφικά παπούτσια που θα φορέσετε τουλάχιστον δυο μήνες πριν από την ημερομηνία του γάμου. Πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας να φορέσετε τα πέδιλα ή τις γόβες σας ώστε να μαλακώσει το δέρμα τους, να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας και να μην σας πληγώσουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Διαλέξτε ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια με τακούνι σε μέτριο ύψος, ειδικά όσες δεν συνηθίζετε να φοράτε ψηλά παπούτσια κάθε μέρα ώστε να μην σας ενοχλήσουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Μια άλλη τεχνική για τα βγάλετε πέρα τη βραδιά του γάμου σας είναι να αρχίσετε μήνες πριν να ενσωματώνετε τα τακούνια στην καθημερινότητα σας. Ξεκινήστε από ένα χαμηλό ή μέτριο τακούνι και σταδιακά αυξάνετε το ύψος του μέχρι να φτάσετε το επιθυμητό. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε συνηθίσει να φοράτε τακούνια πολλές ώρες τη μέρα και δεν θα ταλαιπωρηθείτε στο γάμο σας. Πολλές νύφες βέβαια αγοράζουν ένα δεύτερο, πιο χαμηλό ζευγάρι νυφικά παπούτσια, σε χρώμα παρόμοιο με το νυφικό, το οποίο φορούν μετά την τελετή, όταν αρχίσει ο χορός.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.