Κομψά Γάντια

Τίποτα δεν είναι τόσο κομψό και αριστοκρατικό από τα αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει μια νύφη όσο ένα ζευγάρι γάντια. Και μόνο η ιδέα αρκεί για να μας θυμίσει εικόνες απο βασιλικές αυλές ή της ταινίας Breakfast atTiffany’s. Για την ακρίβεια στο παρελθόν τα γάντια ήταν απαραίτητα για όλες τις επίσημες εμφανίσεις. Στη σύγχρονη εποχή παρολαυτά είναι εντελώς προαιρετικά και περισσότερο δήλωση μόδας και προστασία από το κρύο, παρά οτιδήποτε άλλο.

 

Τα γάντια είναι διαθέσιμα σε πληθώρα υφασμάτων. Τα δερμάτινα είναι τα πιο συνηθισμένα πλέον, αλλά η ρομαντική δαντέλα, το κλασικό σατέν, το βελούδο και η αισθησιακή οργάντζα αποτελούν επιλογές υλικών που δίνουν πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν γάντια με κομμένα δάχτυλα που είναι εξαιρετικά άνετα, είτε κοντά είτε μακριά καθώς επιτρέπουν την ανταλλαγή των δαχτυλιδιών να γίνει εύκολα.

 

Όσον αφορά το μήκος, τα γάντια έχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Μέχρι τον καρπό

Τα κοντά γάντια με μήκος μέχρι τον καρπό καλύπτουν την παλάμη καθώς και 2-3 εκατοστά του καρπού και δίνουν ένα απλό αλλά εκλεπτυσμένο τόνο στην εμφάνιση σας. Το στυλ αυτό είναι λιγότερο επίσημο από τις μακρύτερες εκδοχές και ταιριάζουν με νυφικά που έχουν μακριά μανίκια.

 

Μέχρι τον αγκώνα

Αυτού του τύπου τα γάντια φτάνουν μέχρι μόλις πριν ή αμέσως μετά τον αγκώνα. Είναι μια γραμμή που κολακεύει ιδιαίτερα νύφες με τονισμένους πήχεις, καθώς στρέφει την προσοχή στο πάνω μέρος του χεριού και του ώμους. Ταιριάζουν με νυφικά που έχουν κοντά μανίκια.

 

Μέχρι τον ώμο

Το πιο μακρύ και το πιο επίσημο στυλ από όλα, αυτά τα γάντια φτάνουν σχεδόν ως τους ώμους. Τα γάντια όπερας, όπως λέγονται, προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για τις νύφες που θέλουν ανοιχτή λαιμόκοψη, αλλά προτιμούν να μην είναι εντελώς εκτεθειμένες. Το συγκεκριμένο στυλ στα γάντια ταιριάζει με νυφικά χωρίς μανίκια και strapless.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.