Νυφικά με χρώμα

Οι περισσότερες νύφες προτιμούν το παραδοσιακό λευκό για την ημέρα του γάμου τους μια κλασσική και σίγουρη επιλογή. Η παράδοση του λευκού νυφικού ξεκίνησε από την βασίλισσα Βικτώρια, όταν παντρεύτηκε τον Άλμπερτ το 1840 και από τότε το λευκό νυφικό συνδέθηκε με την αγνότητα. Αν όμως κάποια νύφη δεν είναι του κλασσικού και της αρέσει η εκκεντρικότητα, η αλλαγή και το ιδιαίτερο στυλ τότε η επιλογή ενός νυφικού με χρώμα θα της ταιριάξει απόλυτα. Αν δεν έχετε ένα χρώμα αγαπημένο και δεν ξέρετε τι σας ταιριάζει δώστε βάση.

Ο τόνος του δέρματός σας παίζει σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του χρώματος. Πριν αρχίσετε την αναζήτηση νυφικού πρέπει να καθορίσετε τον τόνο του δέρματός σας αν είναι ψυχρός ή ζεστός. Ένα παλιό κόλπο για να σας βοηθήσει να καθορίσετε τον τόνο του δέρματος είναι να ρίξετε μια ματιά στις φλέβες στο εσωτερικό του καρπού σας. Οι μπλε φλέβες ανήκουν σε ψυχρό τόνο δέρματος. Οι πράσινες φλέβες σε ζεστό τόνο δέρματος.

  • Αν ανήκετε στις γυναίκες με ψυχρό τόνο δέρματος άριστες επιλογές για εσάς είναι το ασημί, το μπλε του πάγου, το ροζ, το κίτρινο. Επίσης έντονο μπλε και κόκκινο, σμαραγδένιο πράσινο, δαμασκηνί, μαύρο, ρουμπινί.
  • Οι γυναίκες με ζεστό τόνο δέρματος φαίνονται υπέροχες φορώντας ένα νυφικό σε σαμπανί, κίτρινο ανοιχτό, πράσινο σκούρο, μπορντό αλλά και οποιοδήποτε από τα φυσικά γήινα χρώματα όπως χάλκινο, σταχτοπράσινο, πορτοκαλί.

Παρακάτω θα πάρετε μια γεύση από νυφικά με χρώμα για να μπορέσετε να κατασταλάξετε κάπου. Μην φοβηθείτε για την επιλογή σας και μην έχετε δισταγμούς, αρκεί να είστε σίγουρη ότι το χρώμα αυτό σας πάει και σας εκφράζει. Μην ξεχνατε πως το fashion icon, η Sarah Jessica Parker φόρεσε το 1997 μαύρο νυφικό, όταν παντρεύτηκε τον Matthew Broderick. Αργότερα βέβαια η γνωστή ηθοποιός του Sex and the City παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για την επιλογή του χρώματος του νυφικού της αλλά μάλλον δεν ήταν πολύ σίγουρη για την επιλογή της (!).


Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.