Νέα τάση : Μαύρο νυφικό, θα το τολμήσετε;

Η ιδέα ενός μαύρου νυφικού θα μπορούσε να κάνουν κάποιες γυναίκες σκεφτικές, αλλά για μια αντισυμβατική μέλλουσα νύφη, ένα μαύρο φόρεμα γάμου θα μπορούσε να είναι το απόλυτο κομμάτι. Αντίθετα στη δημοφιλή πεποίθηση, δεν χρειάζεται να είστε Goth να φαίνεστε και την αισθάνεστε υπέροχα σε ένα σκουρόχρωμο φόρεμα την ημέρα του γάμου σας – αλλά είναι εύκολο να υπερβάλετε και να καταστρέψετε το τελικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και προτάσεις για το πώς να φορέσετε το μαύρο νυφικό σας χωρίς να ξεφύγετε.

  • Συνδυάστε με λευκό : Ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματώσετε το μαύρο χρώμα σε ένα νυφικό είναι να το ταιριάξετε με το κλασικό λευκό ή ακόμα και το ιβουάρ. Μπορείτε να έχετε περισσότερο μαύρο από λευκό ή το αντίστροφο.
  • Αποφύγετε το σκούρο μακιγιάζ : Σίγουρα, θέλετε smoky eyes. Ποια δεν θέλει; Αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα μαύρο νυφικό, ωστόσο, το σκούρο eyeliner μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με πένθιμη χήρα. Διαλέξτε ένα ανάλαφρο μακιγιάζ που θα φωτίσει το πρόσωπό σας και το κάνει να φαίνεται φρέσκο και δροσερό.
  • Αποφύγετε τα βαριά υφάσματα : Το μαύρο βελούδο απλά φωνάζει Gothic έφηβη. Αν επιλέξετε σκούρο ύφασμα, διαλέξτε αραιά στρώματα σιφόν ή φωτεινό σατέν αντί για πυκνά, βαριά υφάσματα.
  • Προτιμήστε μια πιο στενή εφαρμογή : Αν καλύψετε τον εαυτό σας σε πολλά φύλλα μαύρου υφάσματος  θα σας κάνει να μοιάζετε με goth βασίλισσα στο μαύρο νυφικό σας. Ψάξτε για κάτι με ένα πιο στενό και εφαρμοστό μπούστο και χαλαρή φούστα. Δοκιμάστε ένα σχέδιο μεταξύ φορέματος κοκτέιλ και παραδοσιακού νυφικού.
  • Μην φορέσετε μακριά μανίκια ή μακριά γάντια.
  • Να φοράτε ελάχιστα κοσμήματα : Αν σχεδιάζατε να φορέσετε ένα τεράστιο Victorian στυλ κολιέ με το μαύρο νυφικό σας, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε και να προτιμήσετε ένα απλό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η εστίαση είναι στο φόρεμα σας και δεν θέλετε φαίνεστε πολυφορτωμένη. Αυτό ισχύει για κάθε φόρεμα με έντονα χρώματα ή πολλές λεπτομέρειες.

Αυτές φυσικά είναι προτάσεις και όχι απαράβατοι κανόνες. Γι ‘αυτό άλλωστε ονομάζονται προτάσεις. Αν είναι κάτι που σας αρέσει πολύ, που ονειρεύεστε από παιδί και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό έστω κι αν είναι υπερβολή, τολμήστε το. Το μαύρο νυφικό είναι έτσι κι αλλιώς από μόνο του αντισυμβατικό. Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι δύσκολο να φορέσετε ένα μαύρο νυφικό και αισθάνεστε περισσότερο σαν τη νύφη του Φρανκενστάιν παρά σαν πραγματική νύφη. Χρησιμοποιήσει την κρίση σας και την αίσθηση του στυλ για να αποφύγετε την υπερβολή και να κάνετε μια υπέροχη εμφάνιση όπως την ονειρεύεστε.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.