Κρεμάστε το νυφικό με στυλ

Μάλλον είναι το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί, αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί σε τι κρεμάστρα θα κρεμάσετε το νυφικό σας πριν και μετά το γάμο?

Σας πήρε 2 μήνες να βρείτε το τέλειο νυφικό και πάνω από 10 συνεντεύξεις για να διαλέξετε τον ιδανικό φωτογράφο για το γάμο σας, τον οποίο μάλιστα θα χρησοπληρώσετε για να σας σας βγάλει υπέροχες φωτογραφίες που θα σας θυμίζουν το κάθε βήμα του γάμου σας, από την προετοιμασία έως το γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο φωτογράφος φτάνει στο σπίτι σας για την προετοιμασία και τραβάει μια από τις πιο κλασικές πόζες ενός γάμου, το νυφικό σας κρεμασμένο μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο να το λούζει το φως. Μόνο όταν έρχονται οι επεξεργασμένες και τυπωμένες φωτογραφίες παρατηρείτε πως από απροσεξία ή επειδή δεν είχατε άλλη επιλογή τελευταία στιγμή είχατε κρεμάσει το νυφικό σας σε μια άσκημη, φτηνή, πλαστική κρεμάστρα με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολόκληρη η φωτογραφία.


Για να μη βρεθείτε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση φροντίστε να αγοράσετε μια όμορφη κομψή και ανθεκτική κρεμάστρα η οποία θα αντέξει το βάρος του νυφικού σας και θα δώσει και την απαραίτητη αίγλη στην όλη εικόνα του.

Μπορείτε να αναζητήσετε όμορφες κρεμάστρες σε ειδικά καταστήματα, στο Internet ή να βρείτε και χειροποίητες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.