Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης και στο διαδίκτυο!

H ιδέα ξεκίνησε το 2005 όταν η ιδιοκτήτρια συνειδητοποίησε την ανάγκη της αγοράς για ένα γρήγορο, εύκολο και συνάμα οικονομικό τρόπο του να βρουν οι νύφες της μπομπονιέρες του γάμου τους. Το site στήθηκε με γνώμονα την ικανοποίηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό τόσο το site έγινε όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο, αλλά και το προσωπικό που προσελήφθη για την δημιουργία της μπομπονιέρας γάμου ή βάπτισης , απαρτίζεται από επαγγελματίες στο χώρο, έτσι ώστε η επιλογή σας να έχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Το να γίνει μια ηλεκτρονική παραγγελιά μπομπονιέρας γάμου ή βάπτισης δεν ήταν ποτέ πριν τόσο εύκολο όσο είναι τώρα. Απλά επιλέγετε τις μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης που σας ενδιαφέρουν τις προσθέτετε στο καλάθι των αγορών σας και όταν έχετε τελειώσει πατάτε το κουμπί “ολοκλήρωση” για την συνολική παραγγελιά. Στη συνέχεια γράφετε που θα αποσταλούν τα προϊόντα και βλέπετε την συνολική τιμή. Η ολοκλήρωση της παραγγελιάς γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Θα πρέπει εδώ να γνωρίζετε ότι συνήθως οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 20 ημερών οπότε και δεν θα πρέπει να αφήσετε για την τελευταία στιγμή, την παραγγελία σας. Παρόλα’ αυτά εάν τις βιάζεστε μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στην e-mpomponiera.gr και θα σας απαντήσουν για το πότε μπορείτε να τις έχετε στο χώρο σας. Το σύνολο της παραγγελίας με τις μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης σας αποστέλλονται μέσω μεταφορικής.

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι κανείς να αγοράσει δίχως να δοκιμάσει – δει – πιάσει στα χέρια του, η e-mpomponiera.gr σας δίνει την δυνατότητα αποστολής μιας και μόνο μπομπονιέρας (εκτός από εκείνες που πάνε σε σετ των 2, οπότε μπορείτε να τις δείτε από κοντά και να επιλέξετε ποια είναι η ιδανική για το γάμο σας.

Οι επιλογές μπομπονιέρας είναι πραγματικά αμέτρητες. Εκτός από μπομπονιέρες γάμου, εδώ θα βρείτε μπομπονιέρες βάπτισης, και αρραβώνα. Το εντυπωσιακό είναι η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που σας παρέχεται. Για παράδειγμα στις μπομπονιέρες γάμου θα βρείτε Μαντήλια, Πουγκιά, Κουτιά, όμορφες μπομπονιέρες γάμου με δαντέλα καθώς και κουφετάκια για το κέρασμα! Έχετε ακόμα την επιλογή να διαλέξετε ανάλογα την τιμή οπότε και να βρείτε την τέλεια μπομπονιέρα γάμου στην τέλεια τιμή χωρίς να βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας.

Το σημαντικότερο ίσως μέρος στις μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης είναι τα κουφέτα. Για το λόγο αυτό η e-mpomponiera.gr συνεργάζεται με τους καλύτερους για να σας προσφέρει την μεγαλύτερη ποιότητα και την καλύτερη γεύση κουφέτου που φάγατε ποτέ. Οι επιλογές και εδώ είναι πολλές. Μπορείτε να επιλέξετε κλασικά κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο σε λευκό ή ροζ χρώμα, ή ακόμα αν ο γάμος σας είναι πιο trendy να παραγγείλετε πολύχρωμα κουφέτα για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, θα πρέπει βέβαια να γνωρίζετε ότι κάθε μπομπονιέρα έχει 7 κουφέτα.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε Κουφέτα Choco Almond, τα οποία είναι κουφέτα εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένα με 2 αστέρια από τον διεθνή οργανισμό γευσιγνωσίας ITQ. Πρόκειται για ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με γέμιση πραγματικής σοκολάτας bitter και λεπτή επίστρωση ζάχαρης. Εκτός από σοκολάτα μπορείτε ακόμα να τα παραγγείλετε σε πολλές άλλες γεύσεις όπως, φράουλα, μπανάνα, Καρύδα, Πορτοκάλι, Καραμέλα, Σοκολάτα Γάλακτος κ.α. Καθώς επίσης μπορείτε να διαλέξετε Κουφέτα για μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης  Bijoux Περλέ σε χρώμα σαμπανιζέ, Σιέλ και Ροζ.

Αυτά και πολλά άλλα θα βρείτε ακόμα στο site e-mpomponiera.gr για να διαλέξετε τις πιο όμορφες μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης που θα ταιριάξουν στο παραμυθένιο γάμο σας, την πιο όμορφη η ημέρα της ζωής σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.