Μια υπέροχη λίστα γάμου

Οι εποχή που οι νιόπαντροι τρώγανε το κρέας με τα χέρια “γιατί δεν τους δώρισαν μαχαίρια”, πίνανε το νερό σε φλιτζανάκια του καφέ “γιατί δεν τους δώρισαν νεροπότηρα” ή κάνανε πύργους με τις κατσαρόλες πέρασε ανεπιστρεπτί. Η επιλογή των αντικειμένων για τη λίστα γάμου κατέχει την πιο εξέχουσα θέση στο στήσιμο του καινούριου σπιτιού, δουλειά πολύ σημαντική γιατί οριοθετεί τον τρόπο ζωής του νέου ζευγαριού, διευκολύνει την πρακτική των αναγκαίων οικιακών εργασιών και προωθεί τις ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές του.

Αρχικά διαλέξτε κάποια καταστήματα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας τόσο στον αισθητικό όσο και στον πρακτικό τομέα. Μην περιοριστείτε σε ένα αλλά μην επιλέξετε και πολλά γιατί θα μπερδευτείτε. Κάντε μερικές συζητήσεις με την μαμά, τις φίλες σας με έμπειρες γυναίκες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες ενός σπιτιού ώστε να έχετε μια ιδέα όταν θα πάτε στα καταστήματα για την λίστα γάμου.

Επισκεφθείτε αυτά που αποφασίσατε τουλάχιστον 2 με 3 μήνες πριν, κλείστε ένα ραντεβού και μιλήστε με κάποιον υπεύθυνο που θα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεση του για να σας ενημερώσει πλήρως. Είστε ο πελάτης του και όσο καλύτερα σας πληροφορήσει για τα διαθέσιμα προϊόντα τόσο καλύτερα θα κάνετε τις επιλογές σας για να αποκτήσετε μια ονειρεμένη λίστα δώρων .


Να ενημερώνεστε τακτικά για την πορεία της λίστας ώστε αν χρειαστεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ή να συμπληρώσετε ορισμένα είδη ακόμα, και προ παντός ενημερώσετε με κάποιο τρόπο τους συγγενείς και φίλους πριν την επίσημη πρόσκληση για τα καταστήματα που έχετε ανοίξει τις λίστες γάμου.


Κανονίστε επίσης την παράδοση τους στο σπίτι και συνεννοηθείτε με τους υπεύθυνους για τυχόν αλλαγές. Φροντίστε ακόμη για τις εγγυήσεις των μικρών ηλεκτρικών συσκευών όπως η καφετιέρα, το μίξερ, ο αποχυμωτής κ.λ. που είναι τόσο αναγκαίες και χρήσιμες στην κουζίνα σας.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.