Μέρη για το bachelor party νύφης

Το bachelor πάρτυ της νύφης είναι το τελευταίο γλέντι της μέλλουσας νύφης ως ελεύθερη, πριν την ημέρα του γάμου της. Είναι μια γιορτή που δίνει τη δυνατότητα στη μέλλουσα νύφη να γιορτάσει τη μετάβαση από την εργένικη ζωή στον έγγαμο βίο.

Την οργάνωση του bachelor πάρτυ, την έχει η κουμπάρα μόνη της ή μαζί με τις φίλες. Φυσικά θα πρέπει να κάνει η κουμπάρα ή η φίλες μια κουβέντα με τη νύφη μιας και μπορεί οι προτιμήσεις της να είναι διαφορετικές πχ μπορεί να ζητήσει ένα πιο διακριτικό και ήσυχο bachelor πάρτυ, από μια έντονη βραδιά, η επιθυμία της πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρωθεί.

Τυπικά, το bachelor πάρτυ της νύφης γίνεται το βράδυ της παραμονής του γάμου, αν και δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη ιδέα, μιας και το bachelor πάρτυ μπορεί να διαρκέσει μέχρι αργά.Την επόμενη ημέρα η νύφη σίγουρα δεν θα θέλει πονοκεφάλους από την άφθονη κατανάλωση αλκοόλ, ούτε και μαύρους κύκλους από την αυπνία!

Μέρη για το bachelor παρτυ υπάρχουν πολλά, spa, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπουζούκια, μπαρ αλλά και το σπίτι της! Αν η νύφη θέλει μια έντονη βραδιά ξεκινήστε με ένα ελαφρύ γεύμα και με μπόλικη κουβέντα που θα κάνει τη νύφη να χαλαρώσει! Στη συνέχεια μεταφερθείτε στο μπαρ όπου θα πιείτε δύο τρία ποτάκια και στη συνέχεια επισκεφθείτε τα μπουζούκια.Η τελευταία στάση το ξενοδοχείο στο οποίο μπορείτε να κλείσετε μια σουίτα και να συνεχίσετε το γλέντι εκεί.

Αν η νύφη επιθυμεί μια ήσυχη βραδιά, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με ένα δείπνο σε ένα σικάτο εστιατόριο και να ακολουθήσει η ώρα του ποτού σε κάποιο jazz bar. Επίσης εστιατόρια με γεύσεις από κίνα, αμερική και ιαπωνία είναι πολύ ωραίες ιδέες στην περίπτωση που η νύφη είναι fan της συγκεκριμένης κουζίνας.

Αν το σπίτι της νύφης σας φαίνεται ιδανικότερο μέρος τότε φροντίστε η νύφη να λείπει για κάποιες ώρες μέχρι να το ετοιμάσετε! Μπορείτε να καλέσετε catering, μουσικούς ή Dj, να στολίσετε το χώρο ή απλά να ετοιμάσετε Beaute. Μανικιούρ, πεντικιούρ, μάσκες και πιστολάκια για ένα πάρτυ όλο καλωπισμό.

Αν πάλι η νύφη είναι κουρασμένη από το τρέξιμο της προετοιμασίας τότε μπορείτε να της οργανώσετε ένα spa πάρτυ. Κλείστε τον ανάλογο χώρο και κανονίστε μια σειρά περιποίησης όπως massage, χαμάμ και σάουνα. Σαμπάνιες, φρούτα και μουσική θα είναι η τέλεια συντροφιά!

Όσο για το αγόρι που θα χορέψει μπροστά στα μάτια της νύφης? Για να είστε σίγουρες ψαρέψτε τη νύφη αν θα της άρεσε κάτι τέτοιο μιας και πολλές γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για strip show. Αν η ιδέα της αρέσει δεν έχετε παρά να μιλήσετε με το κατάλληλο γραφείο και να ζητήσετε ένα αγόρι ντυμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις της νύφης όπως πυροσβέστης, αστυνομικός, cowboy κ.α

Όσο πιο πρωτότυπο είναι το πάρτυ, τόσο περισσότερο θα διασκεδάσει η νύφη. Προσπαθήστε το bachelor πάρτυ της νύφης που θα οργανώσετε, να ταιριάζει στην προσωπικότητά της. Όποια μορφή κι αν έχει το bachelor πάρτυ της νύφης, πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλα όσα η ίδια έχει ονειρευτεί.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.