Λουλούδια γάμου : Πώς να μην ξοδέψετε μια περιουσία!

Ο γάμος για πολλούς είναι όνειρο ζωής. Είναι σημείο σταθμός και εμπειρία ζωής τόσο για τη νύφη όσο και για το γαμπρό. Οργανώνοντας μόνοι σας το γάμο σας πρέπει καταρχήν να ορίστε ένα προϋπολογισμό και πόσα από αυτά τα χρήματα που αποκτήσατε με τον κόπο σας θέλετε να διαθέσετε για κάθε λεπτομέρεια. Αξιοποιώντας στο έπακρο το κάθε διαθέσιμο ποσό θα σας ικανοποιήσει και θα φτάσετε στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου χαμογελαστοί και χαρούμενοι.

Ο στολισμός του γάμου σας και συγκεκριμένα μπορεί να φαίνονται δαπανηρή επιλογή αλλά θα δώσουν γοητεία και ομορφιά στην εκδήλωση σας.

Για την εκπλήρωση του ονείρου σας για ένα αξέχαστο γάμο ακολουθείστε τις επόμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μόνοι σας τα λουλούδια που επιθυμείτε σε προσιτές τιμές.

  1. Κλείστε ανθοπωλείο νωρίς και συζητήστε μαζί τους το συνδυασμό χρωμάτων και το είδος των λουλουδιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο γάμο σας εκ των προτέρων. Διαπραγματευτείτε μαζί τους την τιμή συγκρίνοντας την δική του τιμή με τις τιμές των ανταγωνιστών του.
  2. Σχεδιάστε την ημερομηνία του γάμου κοντά στα Χριστούγεννα ή το Πάσχα, που οι τιμές των λουλουδιών είναι αρκετά χαμηλότερες σε σχέση με άλλες εποχές του χρόνου.
  3. Αποφύγετε να παντρευτείτε τον Φεβρουάριο που οι τιμές των λουλουδιών φτάνουν στα ύψη λόγω του Αγίου Βαλεντίνου. Εκτός από βροχές διακινδυνεύετε να πληρώσετε και μια περιουσία για τα λουλούδια σας.
  4. Διαλέξτε δεξίωση σε χώρο με κήπο όπου τα φυτά και τα δέντρα του θα ενισχύσουν το φυσικό περιβάλλον του γάμου σας και τα αντισταθμίσουν σε μεγάλο βαθμό ανέξοδες επιλογές λουλουδιών για το στολισμό.
  5. Εκμεταλλευτείτε το internet. Αναζητήστε site που αναφέρουν τιμές λουλουδιών ή ακόμα και πωλούν λουλούδια on-line. Συγκρίνετε τις τιμές από διάφορα site με αυτές του ανθοπωλείου, δείτε πως ακριβώς είναι τα λουλούδια που θέλετε  ή ακόμα και ιδέες για στολισμούς και συνθέσεις.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.