Μικρές συμβουλές για τη νυφική ανθοδέσμη

Η ανθοδέσμη που θα επιλέξετε να κρατήσετε την ημέρα του γάμου σας είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης σας. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά στυλ για την κατασκευή του μπουκέτου που θα συμπληρώσει το στυλ σας και ακόμα περισσότεροι συνδυασμοί χρωμάτων και διαφορετικών λουλουδιών.

Πριν πάτε στον ανθοπώλη σας για να συζητήσετε τη μορφή και τη σύνθεση που επιθυμείτε να έχει η νυφική σας ανθοδέσμη πάρτε μερικές ιδέες από φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό. Καλό είναι να κρατάτε μαζί σας μια φωτογραφία από το νυφικό σας για να έχει ο ανθοπώλης μια ιδέα της υπόλοιπης εμφάνισής σας. Έχετε πάντα στο μυαλό ότι η ανθοδέσμη που θα επιλέξετε θα πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σας και να μην είναι κάτι τυποποιημένο ή αδιάφορο.

  1. Η νυφική ανθοδέσμη που θα επιλέξετε θα πρέπει να συμπληρώνει αρμονικά το νυφικό σας. Αν το φορέσετε ένα φόρεμα με απλή γραμμή αναζητήστε μια πιο πλούσια και δουλεμένη ανθοδέσμη, και το αντίστροφο.
  2. Προσπαθήστε να επιλέξετε τοπικά λουλούδια καθώς είναι φρέσκα και δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από μεταφορά και συνήθως έρχονται σε καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία από τα εξωτικά ή τα εισαγόμενα.
  3. Έχετε υπόψη σας ότι τα λουλούδια που θα επιλέξετε για τη νυφική σας ανθοδέσμη από την προσωπικότητά σας και από την υφή του νυφικού σας.
    • Calla lilies και ορχιδέες συνθέτουν την τέλεια νυφική ανθοδέσμη για ψηλότερες νύφες.
    • Lillies of the valley και τριαντάφυλλα συνδυασμένα με μικρότερα μπουκέτα είναι πιο κατάλληλα για μικροκαμωμένες νύφες.
    • Καμέλιες και γαρδένιες ταιριάζουν με σατέν και μπροκάρ νυφικά.
  4.  Αποφασίστε τι χρήματα θέλετε να ξοδέψετε για του λουλούδια του γάμου σας και συζητήστε με τον ανθοπώλη σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ταιριάζει με τον προϋπολογισμό και τις επιθυμίες σας.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.