Λευκά νυφικά φορέματα στα Όσκαρ

Το κόκκινο χαλί και η τελετή απονομής των Όσκαρ είναι ίσως από τα τελευταία μέρη στα οποία σκέφτεται η μελλοντική νύφη να αναζητήσει το νυφικό της. Αλλά φαίνεται πως η μόδα των διασημοτήτων αλλάζει και η κυρίαρχη τάση του 2009 ήταν οι λευκές τουαλέτες σε στυλ νυφικών φορεμάτων.

Πολλές ηθοποιοί έμοιαζαν με νύφες την ημέρα του γάμου τους με περίτεχνα στολίσματα, λεπτομερή κεντήματα σε τουαλέτες – νυφικά που φόρεσαν για να παρελάσουν στο κόκκινο χαλί. Ενημερωθείτε για τη τελευταία τάση της μόδας και ταυτόχρονα πάρτε έμπνευση και ιδέες για το νυφικό που θα φορέσετε τη μεγάλη ημέρα.

Αν και το λευκό είναι το παραδοσιακό και καθιερωμένο χρώμα για τα νυφικά, ένα σε ασημί αποχρώσεις όπως το Valentino που φοράει η Jeniffer Aniston στην απονομή των Όσκαρ μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σας.

Η fashionista Sarah Jessika Parker, που έγινε διάσημη από τη σειρά Sex and the City φόρεσε μαύρο νυφικό στο γάμο της με τον Matthew Broderick και πρόσφατα είπε ότι έχει μετανιώσει για την απόφασή της. Ίσως γι αυτό επέλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο strapless φόρεμα που μοιάζει τόσο με νυφικό, σχεδίασης Dior Couture.

Στην ταινία ο διάβολος φοράει prada η νεαρή Anne Hathaway ηθοποιός είχε το ρόλο μιας αγαθής και άσχετης με τη μόδα και την υψηλή ραπτική επαρχιώτισσας, αλλά η εμφάνιση της στην απονομή των Όσκαρ 2009 με τουαλέτα Armani Prive σε στυλ που θα μπορούσε να φορεθεί και για νυφικό αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο για τις προσωπικές της επιλογές.

Ο ρόλος της Taraji Henson στην ταινία The Curious Case of Benjamin Button την έκανε άξια προσοχής από την Ακαδημία των Όσκαρ αλλά το Roberto Cavalli λευκό φορεμά της ήταν αυτό που την έκανε αξιοπρόσεκτη στο κόκκινο χαλί. Για την ακρίβεια πολλοί κριτικοί ανέφεραν ότι ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς με το φόρεμα στυλ νυφικό που αναδυκνύει την σιλουέτα της.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.