Ποιο στυλ νυφικού να διαλέξω;

Ήρθε η ώρα να ντυθείτε στα λευκά. Η στα μπεζ ή στα ροζ ή σε όποιο χρώμα προτιμάτε για το νυφικό σας. Πέρα όμως από το χρώμα θα πρέπει να αποφασίστε και για το στυλ του νυφικού που θέλετε να φορέσετε. Με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνονται όλα ίδια ή το καθένα τελείως διαφορετικό, ωστόσο τα νυφικά χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες όσον αφορά στο στυλ της ραφής.

Νυφικά σε γραμμή Άλφα

Είναι η ραφή που κολακεύει τα περισσότερα σώματα. Έχει εφαρμοστό μπούστο, στενή μέση και ανοίγοντας από τη μέση και κάτω ακολουθεί μια άλφα γραμμή μέχρι το τέλος του φορέματος. Δίνουν στο σώμα την εικόνα της μέσης δαχτυλίδι και έχουν τη δυνατότητα να κρύψουν ατέλειες σε περιφέρεια και πόδια.

Ball νυφικά

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα νυφικά που φορούν οι πριγκίπισσες των παραμυθιών. Έχουν στενή εφαρμογή στον κορμό και από τη μέση και κάτω ανοίγουν σε μια τεράστια φούστα. Έχουν μεγάλο όγκο, γι αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι προσεκτική η επιλογή του από κοπέλες που μπορούν να τον υποστηρίξουν. Δεν ενδείκνυται για μικροκαμωμένες νύφες γιατί θα χαθούν μέσα στο μέγεθός τους.

Νυφικά σε γραμμή Γοργόνας

Είναι εξαιρετικά δημοφιλή αλλά και απαιτητικά νυφικά. Εφαρμοστά σε όλο το σώμα από το μπούστο μέχρι και τα γόνατα, διαγράφουν ακριβώς τις καμπύλες του σώματος. Ανοίγουν από τα γόνατα και κάτω, όπως είναι η ουρά της γοργόνας. Είναι ιδανική επιλογή για ψηλές νύφες με αρμονικές αναλογίες, καθώς θα κολακεύουν ιδιαίτερα το σώμα τους. Όσες έχουν σκοπό να χορεύουν όλο το βράδυ ίσως θα πρέπει να αναζητήσουν ένα φόρεμα με πιο άνετη γραμμή στα πόδια.

Σε κάθε σχεδιαστική γραμμή μπορούν να προσαρμοστούν διαφορετικά τελειώματα στο πάνω μέρος του σώματος ώστε να γίνουν με ανοιχτούς ώμους, με μανίκια κοντά ή μακριά, με τιράντες ή να δένουν πίσω από το λαιμό. Εκτός από αυτό το ύφασμα που θα επιλεγεί για το νυφικό, καθώς και τα στολίσματα μπορούν να το διαφοροποιήσουν από οποιοδήποτε άλλο. Σημασία έχει να διαλέξετε ένα νυφικό που σας αρέσει, είναι άνετο και το φοράτε χωρίς να σας φοράει.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.