Η νύφη φορούσε Christian Louboutin

H αίσθηση ενός ζευγαριού γόβες του Christian εκπληκτική….ενός Γάλλου σχεδιαστή που απλώνει το κόκκινο ζωντανό χρώμα στο κάτω μέρος των υποδημάτων….το κόκκινο που θα συνοδεύσει τα βήματα σου και περήφανο θα αποκαλυφθεί όταν τυχαία ανασηκώσεις τα πόδια σου…

Το όνομα του Christian Louboutin…γεννήθηκε σε μια μεσοαστική γειτονιά του Παρισιού. Η μαθητεία του ξεκίνησε στο Follies Bergeres και συνέχισε όταν άρχισε να εργάζεται με τον Charles Jourdan στο Romans. Λίγο αργότερα άρχισε να εργάζεται αυτόνομα για οίκους όπως οι Maud Frison, Chanel, Yves St-Laurent και Sidonie Larizzi, τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ιταλία.  Το 1988 συνεργάστηκε με τον Roger Vivier, συνεργάτη του Christian Dior και ζωντανό θρύλο ανάμεσα στους σχεδιαστές υποδημάτων.

Το 1992 εγκαινίασε την μπουτίκ του στο Παρίσι και ο οίκος Christian Louboutin γεννήθηκε. Οι πρώτες του στυλιστικές προτάσεις (Love, Trash κτλ) ανέδειξαν ένα απίστευτα θηλυκό υπόδημα. Εντοπίσθηκε αμέσως από την βιομηχανία υψηλής μόδας, η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής στην Ιταλία εξασφάλισε στης δημιουργίες του ένα ασύγκριτα καλό φινίρισμα. Η έμπνευσή του; Η αγάπη του για τους κήπους και το πάθος του για την Ανατολή.

Τα διακοσμημένα με πετράδια τακούνια του Christian Louboutin έχουν ενσωματώσει την τέλεια μίξη ομορφιάς και sex appeal για τις πιο καλαίσθητες γυναίκες και celebrities σε όλον τον κόσμο. Τα ντελικάτα αυτά παπούτσια, μπορεί να τα θαυμάσει κανείς στις πιο όμορφες ηθοποιούς όπως: Nicole Kidman, Catherine Deneuve, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst, Angelina Jolie και τραγουδίστριες οπως Gwen Stefani, Destiny’s Child, Tina Turner, Janet Jackson, ακόμη και σε μέλη βασιλικών οικογενειών.

Τα παπούτσια αυτά κοσμούν επίσης και τις υψηλότερες βαθμίδες επιδείξεων μόδας την τελευταία δεκαετία: o Christian Louboutin έχει συνεργαστεί με μια μεγάλη μερίδα σχεδιαστών όπως Chloe, Lanvin, Roland Mouret, Diane von Furstenberg, Alexander McQueen, Victor & Rolf και για χρόνια έχει προμηθεύσει τα υποδήματα που συνόδευαν τις δημιουργίες του Jean Paul Gaultier.

Ο Louboutin τα τελευταία χρόνια λανσάρει μια νυφική σειρά με γόβες ειδικά για την ημέρα του γάμου. Οι τιμές φυσικά είναι τσουχτερές αλλά αξίζει τον κόπο μιας και η εικόνα της κόκκινης σόλας σε αντίθεση με το λευκό φόντο του νυφικού είναι υπέροχη. Αν θέλεις και εσύ να είσαι μια νύφη με Christian Louboutin πάρε μια γεύση από την τελευταία του νυφική σειρά.




*Σύμφωνα με το official site του Christian Louboutin τα παπούτσια του στην Ελλάδα μπορείς να τα βρεις:

Θεσσαλονίκη

Fena,12-14 Dimokritou Street,Finikas55134

Ph +30 2310 471093

Αθήνα

ENNY DI MONACO 23, Hrodotu Str. Kolonaki area 106 74

Ph: +30-210 7290805

41, Laodikis Str.

Glyfada

166 74 Ph: +30-210 8940153

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.