Η ανθοδέσμη της νύφης

Η νυφική ανθοδέσμη από τα παλιότερα χρόνια μέχρι και σήμερα κατέχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την τελετουργία του γάμου. Ξεκίνησε σαν ένα απλό λιτό μπουκέτο από τα λουλούδια κάποιας αυλής και σήμερα έχει την τιμή να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, η πανέμορφη παλέτα χρωμάτων και η άψογη σύνθεση μπορεί να σας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα που ονειρευόσασταν.

Πέρα από την προσωπική σας επιθυμία για κάποια ορισμένα λουλούδια πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή στην αρμονία της ανθοδέσμης με το νυφικό, με το ύφος του γάμου σας, τον υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας, του χώρου δεξιώσεων και του αυτοκινήτου επίσης.

Εάν ο γάμος σας μοιάζει με ρομαντικό παραμύθι τότε απαραίτητα στα χρώματα της ανθοδέσμης θα κυριαρχούν παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ, σομών, κίτρινο συνοδευμένα από λεπτεπίλεπτα λευκά ανθάκια ή πλούσια πρασινάδα που θα την κάνει ξεχωριστή στα χέρια σας.

Εάν πάλι διαλέξετε έναν γάμο με κλασσικό ύφος μη διστάσετε να επιλέξετε τριαντάφυλλα, κομψές κάλες ή τις διαχρονικής αξίας ορχιδέες, η πλούσια γκάμα των χρωμάτων τους θα σας γοητεύσει και σίγουρα θα βρείτε τα ομορφότερα για σας.

Για τις πιο εκκεντρικές νυφούλες οι έντονοι χρωματισμοί στην ανθοδέσμη τους με κόκκινα, πορτοκαλί, φούξια λουλούδια δεμένα με μια κατάλευκη σατέν κορδέλα θα αναδείκνυε την έντονη προσωπικότητα τους.

Όποια και αν είναι η επιλογή των λουλουδιών σας φροντίστε να ασχοληθείτε με αυτήν τουλάχιστον δυο με τρεις μήνες πριν την ευτυχή ημερομηνία που κρατώντας τα στα χέρια σας θα διαβείτε την πόρτα του έγγαμου βίου.
 

Της Sundy Iliadou

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.