Ανοιξιάτικη διακόσμηση στη δεξίωση

Η άνοιξη φέρνει την ανεμελιά,την αναζωογόνηση και την ελπίδα. Αυτά ακριβώς θα πρέπει να είναι τα στοιχεία της διακόσμησης ενός ανοιξιάτικου γάμου. Τα χρώματα καλό είναι να αφήστε τα λουλούδια να τα φέρουν στη δεξίωση. Μη χρησιμοποιήσετε πολλά υλικά, τα φυσικά στοιχεία είναι προνόμιο της ανοιξιάτικης διακόσμησης.

Χρώματα όπως ροζ, λιλά, μοβ, ανοιχτό πράσινο, κίτρινο, σομόν είναι κατεξοχήν αντιπροσωπευτικά της εποχής. Λουλούδια όπως τουλίπες, νάρκισσοι, και κάθε είδος κρίνου, και ιδίως οι κάλες . Μια άριστη επιλογή είναι τα άνθη κερασιάς, όπου μπορείτε να διακοσμήσετε σχεδόν τα πάντα με αυτά. Εκτός από τα τριαντάφυλλα, τα οποία είναι κλασσική επιλογή, μπορείτε να συνδυάσετε και τα φρούτα μαζί με τα λουλούδια.

Για παράδειγμα, τα άσπρα τριαντάφυλλα με τα κεράσια, τη λεβάντα με το πράσινο μήλο, τα κρινάκια με το λάιμ. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ένα vintage ύφος με ορτανσίες, ζουμπούλια καθώς και άνθη χένας(άκρως πρωτότυπο).Τα γλαστράκια, τα κηροπήγια, τα μικρά ποτιστήρια και τα ψάθινα καπέλα θα κάνουν πιο έντονο το ανοιξιάτικο στοιχείο. Τα λινά και οι δαντέλες για τα τραπέζια είναι ο κατάλληλος συνδυασμός.

Διαλέξτε ένα θέμα ανάμεσα σε πεταλούδες ή ανθάκια και στολίστε το τραπέζι, από μενταγιόν για χαρτοπετσέτες, πώμα για τα μπουκάλια μέχρι και καρφίτσες που θα στέκονται στο σερβίτσιο του κάθε καλεσμένου. Αν ενσωματώσετε φρούτα στη διακόσμηση, βάλτε μικρά καλαθάκια με δύο τρία κομμάτια από το φρούτο τα οποίο επιλέξατε, δώρο προς τον κάθε καλεσμένο.

Σε κάθε καρέκλα μπορείτε να τοποθετήσετε στο πίσω μέρος ένα μικρό μπουκετάκι από λουλούδια αντί για κορδέλα. Βάλτε από ψηλά στρόγγυλα χάρτινα πολύφωτα σε παλ αποχρώσεις να κρέμονται, θα γεμίσουν το χώρο και δεν θα σας κοστίσουν πολύ.

Μια καλή ιδέα είναι σε ένα σημείο του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση να περαστούν κατά μήκος από ψηλά κορδέλες στο χρώμα που θέλετε και να περάσετε κρυστάλλους, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως χλιδάτο.

Μην ξεχάσετε τη γαμήλια τούρτας σας, βρώσιμα λουλούδια όπως τα τριαντάφυλλα, οι τουλίπες και τα κρινάκια μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από τα στρώματα της τούρτας. Στην κορύφη ένα topper να απεικονίζει ένα ζευγάρι από πουλάκια που φιλιούνται είναι τόσο γλυκιά εικόνα.

Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.