Αναμνηστικά δώρα για τους καλεσμένους του γάμου

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται εκτός της μπομπονιέρας, να προσφέρεται και κάποιο αναμνηστικό δώρο στους καλεσμένους. Τα αναμνηστικά δώρα είναι μεταξύ των πραγμάτων που οι επισκέπτες ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους. Πρόκειται για μικρά δώρα ως δείγμα εκτίμησης σε όλους τους επισκέπτες που τίμησαν το γάμο σας. Ανάλογα με το χρόνο και διάθεσή σας μπορείτε είτε να αγοράσετε έτοιμα, ή να φτιάξετε χειροποίητα δώρα για του καλεσμένους του γάμου σας.

Κατά την αναζήτηση για αναμνηστικά δωράκια για τους καλεσμένους , οι επιλογές είναι πολλές. Τα ζευγάρια καλό είναι να βρουν κάτι που αντικατοπτρίζει κοινά πράγματα ή συνήθειες που έχουν σαν ζευγάρι . Για παράδειγμα, εάν λατρεύουν τον καφέ, τότε θα μπορούσαν να επιλέξουν κούπες για καφέ με τυπωμένα τα ονόματα ή μονογράμματα του ζευγαριού, μαζί με την ημερομηνία γάμου και ένα προσωπικό μήνυμα.

Τα φαγώσιμα δώρα είναι η ιδανική επιλογή για εξοικονόμηση  χρημάτων, ειδικά για τα ζευγάρια που έχουν σφιχτό προϋπολογισμό. Μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα φτιάχνοντας σπιτικά αναμνηστικά γάμου. Είναι πραγματικά εύκολο, ειδικά αν υπάρχουν συγγενείς που προθυμοποιούνται να βοηθήσουν. Μπισκοτάκια με γεύσεις, σε σχήμα γαμήλιας τούρτας ή σε σχήμα νύφης και γαμπρού τοποθετημένα σε όμορφα κουτάκια, γλυκό του κουταλιού ή μέλι σε βαζάκια, παραδοσιακά γλυκά του τόπου τους κεκάκια ατομικά, σοκολατάκια ή ακόμα και ένα πακετάκι καραμέλες!

Για τα ζευγάρια που διαθέτουν περισσότερα χρήματα για τα αναμνηστικά δώρα, ένα κρασί της επιλογής τους, παραδοσιάκα ποτά του τόπου ή ακόμα και το αγαπημένο τους αναψυκτικό σε ανάλογη συσκευασία αποτελούν ιδανικές επιλογές!

Για εκείνους που προτιμούν να μην δώσουν φαγώσιμα αλλά κάτι που θα μείνει οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Κεράκια σε σχήμα τούρτας, σημειωματάρια, σαπουνάκια, μπρελόκ ακόμα και για τα ζευγάρια που είναι οικολογικά ευαισθητοποιημένα υπάρχουν σπόροι σε όμορφα σακουλάκια ή έτοιμα γλαστράκια με λουλούδια ή μυρωδικά για να σας θυμούνται για πολύ καιρό!

Το διαδίκτυο είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών ειδικά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ενός γάμου. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες γάμου, συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών δώρων που μπορείτε να παραγγείλετε. Η αποστολή τις περισσότερες φορές είναι γρήγορη ενώ η ποικιλία είναι απίστευτη.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.