5 προτάσεις για μπουφέ σε γάμο

Οι γάμοι καλό είναι να έχουν ανοιχτά και διακριτικά χρώματα, ακόμα κι όταν μιλάμε για το φαγητό. Αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που έχουν μπουφέ στο γάμο τους, μπορείς να ακολουθήσεις τις προτάσεις μας και να φτιάξεις απλά πράγματα που να είναι καλαίσθητα αλλά και νόστιμα για να προσφέρεις στους καλεσμένους του γάμου.

Πάμε να πάρουμε μερικές εύκολες ιδέες για μπουφέ σε γάμο

Σε πολλούς γάμους, αντί για την κλασική τούρτα, προσφέρονται μικρά γλυκά σε μπουφέ. Ποιά είναι καλύτερη ιδέα από τα μικρά cheesecakes σε πλαστικά ποτηράκια; Τα βασικά υλικά είναι μπισκότο, μαρμελάδα, σαντιγί και φρέσκες φράουλες. Βάλε μικρά πλαστικά κουταλάκια και είναι έτοιμα.

Αντί για κλασική σαλάτα, μπορείς να φτιάξεις μικρές σαλατούλες σε πλαστικά ή γυάλινα ποτηράκια με πράσινη σαλάτα, φράουλες και τυρί ή μανιτάρια. Φτιάξε από ένα μικρό δίσκο για κάθε τραπέζι και βάλε στο κέντρο ένα μικρό δοχειάκι με σος βινεγκρέτ ή σκέτο λάδι. Είναι πιο γρήγορο και φυσικά ιδανικό για εναλλακτικές νύφες.

Κι όμως, υπάρχουν ζευγάρια που προτιμούν να κάνουν έναν πιο κλειστό ή casual γάμο χωρίς πολλές επισημότητες. Αντί να πληρώσεις catering ή να φτιάξεις μόνη σου τα φαγητά του πάρτι, μπορείς να παραγγείλεις πολλές πίτσες σε διάφορες γεύσεις, που λογικά θα βρεις σε προσφορά. Είναι μία πολύ οικονομική και έξυπνη επιλογή για τους λάτρεις του junk food.

Τί είναι πιο απαραίτητο σε κάθε μπουφέ σε γάμο; Μα τα φρούτα φυσικά. Γέμισε ένα μεγάλο και μακρύ δίσκο με κομμένα φρούτα σε όλα τα χρώματα και μεγέθη και πρόσθεσε μερικά λουλουδάκια στο κέντρο του δίσκου. Επίσης, μπορείς να τα προσφέρεις αντί επιδορπίου.

Είναι λίγο δύσκολο να παραλείψουμε τα γλυκά από μία γαμήλια δεξίωση ή πάρτι. Αν δεν κάνει πολλή ζέστη ή μπορείς να έχεις ειδικό ψυγείο, προτίμησε σοκολατάκια ή κομμάτια σοκολάτας σε όλες τις γεύσεις και θα τα λατρέψουν τόσο οι μεγάλοι όσο και τα παιδιά. Επίσης μια ακόμα εξαιρετική ιδέα είναι ένα συντριβάνι με σοκολάτα και διάφορα μπισκοτάκια ή γκοφρέτες σε δίσκους τριγύρω…

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.