5 boho νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Αν υποθέσουμε ότι έχουμε βρει το τέλειο boho νυφικό για το γάμο σου και έχεις βρει και το ιδανικό μακιγιάζ για το πρόσωπο και για αυτήν την περίσταση, το μόνο που μένει είναι να κάνεις το απόλυτο boho νυφικό χτένισμα που θα ολοκληρώσει επιτυχώς ένα boho look. Η νυφική σου εμφάνιση θα πρέπει να έχει ομοιομορφία σε όλα κομμάτια που την αποτελούν για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Τα boho νυφικά χτενίσματα είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά και ταυτόχρονα εύκολα ώστε αν θέλεις να τα κάνεις μόνη σου, ή με τη βοήθεια μιας φίλης σου, και να κάνεις οικονομία στο γάμο.

Πάμε να δούμε 5 διαφορετικά νυφικά χτενίσματα σε boho ρυθμούς

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να κάνουν τα χτενίσματα με μαλλιά πιασμένα μισά μισά. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτές, αυτό θα πρέπει να είναι το boho χτένισμα για το γάμο σου. Πάρε πολλά μαλλιά από την κορυφή και φέρε τα προς τα πίσω στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Μετά κάνε γαλλικές πλεξούδες στο πλάι και φέρε κι αυτές προς τα πίσω σταυρωτά.

Ο χαμηλός κότσος με ανάλαφρες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο χρειάζονται πάντα ένα headpiece ή ένα μεγάλο λουλούδι πάνω ή δίπλα από τον κότσο για μία έξτρα θηλυκή πινελιά. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό επίσης αν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους.

Όσες από εσάς έχετε μακριά και πλούσια μαλλιά, μπορείτε να κάνετε μία χαμηλή αλογοουρά αφού έχετε φτιάξει μία γαλλική πλεξούδα στο πλάι και αφού δώσετε όγκο στην κορυφή με αρκετό ξάσιμο και λακ. Κάνε το χτένισμα πιο γαμήλιο με πολλά ανθάκια κατά μήκος της πλεξούδας ή βάλε ένα μεταλλικό headband που στερεώνεται στο πίσω μέρος.

Το πιο απλό χτένισμα για μελλοντικές boho νύφες. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω κάνοντας πολύ χαλαρές μπούκλες στις άκρες και βάλε στην κορυφή ένα στεφάνι από λουλούδια. Για ισορροπία στο τελικό look, προτίμησε ένα λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή και όσο πιο απαλό μακιγιάζ γίνεται.

Η γαλλική πλεξούδα στο πλάι είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή στα καλοκαιρινά χτενίσματα, αλλά αν είσαι νύφη, θα ταιριάξει γάντι με το boho look σου. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ένα ασημένιο headband με πολύτιμες πέτρες ή μικρά φλουριά που δίνει έξτρα στιλ σε ένα μακρύ φόρεμα από δαντέλα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.