5 μίνι νυφικά φορέματα σε καλοκαιρινό στιλ

Είναι πολλές οι νύφες του καλοκαιριού που επιλέγουν μίνι νυφικά φορέματα αντί για το κλασικό maxi. Άλλες το κάνουν για να αναδείξουν τα ψηλά και καλογυμνασμένα πόδια τους και άλλες γιατί θέλουν να νιώθουν πιο δροσερά σε ένα γάμο στην παραλία.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά και στιλάτα μίνι νυφικά για φέτος

Μία από τις πιο στιλάτες και κομψές επιλογές για το γάμο σου. Ένα μίνι ασύμμετρο νυφικό από δαντέλα και κεντημένα λουλούδια, με γυμνή πλάτη που έχει λωρίδες. Εμείς θα σου προτείναμε να μην φορτώσεις το look με περιττά κοσμήματα. Βάλε απλά λευκά πέδιλα, φωτεινό κραγιόν και κάνε χαλαρό κότσο.

Το boho νυφικό είναι άλλη μία διαχρονική αξία που δεν μπορεί να μην εντυπωσιάσει τους πάντες. Και ποιά είναι καλύτερη επιλογή από το να το βάλεις στον καλοκαιρινό σου γάμο; Η δαντέλα δίνει έξτρα θηλυκότητα και τα φαρδιά μανίκια είναι κλασικό χαρακτηριστικό των boho φορεμάτων.

Η πιο κομψή γραμμή σε μίνι νυφικό φόρεμα είναι εκείνη που είναι ίσια, λίγο πιο πάνω από το γόνατο με χιαστί δέσιμο στους ώμους. Κάνε το σύνολο λίγο πιο glamorous με μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια με αρχαιοελληνικό χρυσό σχέδιο.

Το μίνι νυφικό σε κλασικό στιλ και εξωτερική επένδυση εξ ολοκλήρου από δαντέλα με μακριά φαρδιά μανίκια είναι η απόλυτη επιλογή για καλοκαιρινό γάμο σε νησί. Κάνε ένα τέλειο boho νυφικό look με δερμάτινα σανδάλια, μαλλιά κάτω, ένα λευκό headband, απαλό ροζ κραγιόν και μεταλλικά βραχιόλια.

Εδώ βλέπεις την τέλεια επιλογή που συνδυάζει το μίνι νυφικό φόρεμα με μία πιο κλασική πινελιά. Μπορείς να βάλεις αποσπώμενο τούλι γύρω από τη μέση σου για την ώρα του Μυστηρίου και μετά το αφαιρείς στη δεξίωση για να νιώθεις πιο άνετα και λιγότερο επίσημη. Συνδύασε με απλά λευκά πέδιλα και έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.