Πώς να κάνεις τη διαφορά με ροζ νυφικό

Είναι αρκετές οι νύφες που δεν μένουν στις κλασικές επιλογές αλλά προτιμούν να κάνουν τη διαφορά με ένα νυφικό που δεν είναι σε λευκό χρώμα. Το παστέλ ροζ είναι η πιο κοντινή επιλογή στα συνηθισμένα, κολακεύει κάθε τύπο δέρματος και σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις πιο ρομαντική.

Πάμε να δούμε τις top 5 επιλογές αν σκέφτεσαι να φορέσεις ροζ νυφικό

Αυτή είναι η πιο κομψή και ρομαντική εκδοχή σε νυφικό φόρεμα, ακόμα κι αν είναι σε παστέλ ροζ. Η δαντέλα στο πάνω μέρος και λίγο στο κάτω είναι η ρομαντική λεπτομέρεια και η λεπτή μεταλλική ζώνη κάνει τη μέση σου λεπτότερη. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ρετρό λευκά ή nude πέδιλα.

Η πριγκιπική επιλογή για κλασικές νύφες που θέλουν να είναι glamorous τη μεγάλη μέρα. Το πάνω μέρος είναι στράπλες και κολακεύει τις γυναίκες με μικρό ή μεσαίο στήθος ενώ το κάτω μέρος είναι grande και έχει δαντέλα στο τελείωμα. Απόφυγε τα statement κοσμήματα και βάλε απλά ένα βραχιόλι από πέρλες.

Η πιο κλασική γραμμή σε νυφικό φόρεμα είναι αυτή με λεπτές τιράντες και maxi φούστα σε γραμμή Α. Αγαπάμε αυτήν την εκδοχή γιατί το παστέλ ροζ είναι κυρίως στο κάτω μέρος ενώ η δαντέλα στο top και σε λουλούδια στη φούστα δίνει έξτρα θηλυκότητα στη νυφική εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το look με ένα μεταλλικό headband και απαλό μακιγιάζ.

Υπάρχουν και τα minimal κορίτσια που προτιμούν τις απλές γραμμές στα νυφικά. Το φαρδύ σατέν φόρεμα σε παστέλ ροζ είναι η ιδανική επιλογή και για εκείνες που θέλουν να βάλουν μεγάλα κοσμήματα. Ένα ζευγάρι glamorous σκουλαρίκια ολοκληρώνουν κομψά το σύνολο.

Το γοργονέ νυφικό κολακεύει πολύ τις ψηλόλιγνες φιγούρες αλλά και τις γυναίκες που έχουν πλούσιες καμπύλες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις σαν νυφικό ασχέτως σωματότυπου και το παστέλ ροζ κάνει το ρούχο ακόμα πιο εντυπωσιακό. Συνδύασέ το με έναν κομψό κότσο και έντονο κραγιόν.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.