Κοραλί νυφικό μακιγιάζ – 5 υπέροχες ιδέες

Κάθε νύφη έχει διαφορετικά χρώματα και χαρακτηριστικά που πρέπει να αναδείξει. Όσον αφορά στο νυφικό μακιγιάζ σε καλοκαιρινό γάμο, πρέπει να είσαι φυσική αλλά και αρκετά λαμπερή. Το κοραλί νυφικό μακιγιάζ, για παράδειγμα, είναι το απόλυτο χρώμα που μπορείς να βάλεις τόσο στα χείλη, σε απαλό ρουζ ή σε μακιγιάζ ματιών.

Το ιδανικό κοραλί νυφικό μακιγιάζ ματιών που αναδεικνύει το βλέμμα σου. Άπλωσε σκιά στο καπάκι του ματιού αλλά και στο κάτω βλέφαρο. Πρόσθεσε ελάχιστο glitter κοντά στο άνω βλέφαρο και κάνε μία λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner. Η μαύρη μάσκαρα είναι το μόνο απαραίτητο καλλυντικό.

Αυτό το κοραλί νυφικό μακιγιάζ είναι ό,τι πρέπει για εκείνες που θέλουν να είναι glamorous στο γάμο τους. Το πιο βασικό σημείο είναι το ματ κοραλί κραγιόν για juicy χείλη και το μακιγιάζ ματιών είναι λίγο πιο σκούρο από ό,τι συνηθίζουμε το καλοκαίρι. Άπλωσε πολύ απαλό ρουζ και μπόλικη μάσκαρα.

Το κοραλί μπορεί να γίνει μέρος του μακιγιάζ ματιών αλλά να συνδυαστεί με άλλα λαμπερά χρώματα. Ξεκίνα κάνοντας λευκή βάση στα μάτια που φτάνει μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού. Βάλε κοραλί σκιά στο εξωτερικό μέρος και μωβ ακριβώς από πάνω. Το μαύρο eyeliner σε κάνει πιο ρετρό και glamorous.

Ένα κλασικό πια κοραλί νυφικό μακιγιάζ για εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμφάνιση που μπορείς άνετα να αντιγράψεις αν ντυθείς νύφη. Φωτεινό κοραλί κραγιόν, πολύ απαλό ροζ ρουζ, υγρό μπλε μολύβι στο κάτω βλέφαρο, μπόλικη μάσκαρα και λευκή σκιά στο άνω βλέφαρο για λαμπερό βλέμμα.

Το πιο σωστό φυσικό κοραλί νυφικό μακιγιάζ για νύφες και όχι μόνο. Όσες αγαπούν τη φυσικότητα, αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις. Το βασικό καλλυντικό είναι το shimmer στα μήλα και την περιοχή Τ. Το ρουζ είναι απαλό κοραλί, τα χείλη κινούνται σε ανοιχτούς ροζ τόνους και στα μάτια υπάρχει λιλά σκιά σε ελάχιστη ποσότητα. Τα έντονα φρύδια είναι βασικό στοιχείο του σωστού νυφικού μακιγιάζ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.