5 προτάσεις για εντυπωσιακό νυφικό μανικιούρ

Κάθε νύφη που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να επιλέξει το τέλειο φόρεμα, παπούτσια αλλά και να κάνει το πιο μοδάτο beauty look. Ξεκινάμε σήμερα από το νυφικό μανικιούρ σου που μπορεί να είναι all time classic ή να δοκιμάσεις κάτι πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο. Εμείς σου παρουσιάζουμε τις πιο εντυπωσιακές και θηλυκές προτάσεις.

 

Το απόλυτο λευκό νυφικό μανικιούρ για καλοκαιρινή νύφη. Πέρνα τα μισά νύχια με λευκό βερνίκι και μία στρώση top coat για να λάμπουν. Σε ορισμένα νύχια, μπορείς να απλώσεις το λευκό μαζί με λίγο γκρι και να τα αναμίξεις με το ειδικό βουρτσάκι νυχιών. Ολοκλήρωσέ το με μικρές πετρούλες ή λευκές καμπύλες που μοιάζουν με δαντέλα.

Το παστέλ ροζ είναι η έξυπνη εναλλακτική του λευκού και του μπεζ και ταιριάζει απόλυτα σε καλοκαιρινές νύφες. Αντί για french tip, μπορείς να κάνεις το ίδιο στη βάση των νυχιών και μάλιστα με χρυσό στρας ή βερνίκι.

Άλλο ένα νυφικό μανικιούρ που είναι για minimal νύφες και θα υιοθετήσουμε σε κάθε περίσταση. Χρειάζεσαι λευκό ή παστέλ ροζ βερνίκι για τη βάση και κάνε μία γραμμή εκεί όπου γίνεται το french tip. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το πετύχεις. Είτε με χρυσό βερνίκι είτε με ένα λεπτό stiker νυχιών.

Μία άκρως ιδιαίτερη επιλογή για fashion forward νύφες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Πέρασε τα νύχια σου με παστέλ ροζ ή μπεζ βάση και κόλλησε πολλές μικρές χρυσές πετρούλες για πουά αποτέλεσμα σε θηλυκό στιλ.

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να βάλεις δαντέλα… στα νύχια σου; Κι όμως, είναι μία από τις πιο μοδάτες αλλά και κλασικές προτάσεις για καλοκαιρινές νύφες. Αν φορέσεις ένα νυφικό με δαντέλα είναι η τέλεια επιλογή για σένα!  Ξεκίνα κάνοντας βάση σε nude απόχρωση και μετά κόλλησε κομμάτια λευκής δαντέλας ενώ το βερνίκι είναι ακόμα νωπό ή με ειδική κόλλα. Φρόντισε να εφάπτεται ακριβώς στα δικά σου νύχια και απόκτησε το πιο glamorous νυφικό μανικιούρ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.