Τέλειο νυφικό μακιγιάζ για νύφες με μαύρα μαλλιά

Είναι λίγες οι νύφες που επιλέγουν να έχουν μαύρα μαλλιά ακόμα και το καλοκαίρι, αλλά συνήθως τους ταιριάζει πολύ και τα αναδεικνύουν. Εάν ανήκεις στις μελαχρινές μελλοντικές νύφες, θα είσαι πολύ όμορφη με το σωστό μακιγιάζ τόσο για το δέρμα όσο και για τα μαλλιά σου. Και ειδικά τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σου. Δες μερικές προτάσεις μια το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για νύφες με μαύρα μαλλιά στις εικόνες που ακολουθούν και πάρε ιδέες και για το δικό σου.

 

Η Kim Kardashian ήταν μία εντυπωσιακή νύφη γιατί έμοιαζε να ξέρει ότι τα μαύρα μαλλιά σε βοηθούν να λάμπεις ούτως ή άλλως. Το πρόσωπό σου δεν χρειάζεται και πολλά καλλυντικά, αρκεί να ξέρεις τί σε κολακεύει περισσότερο. Δώσε βάση στα μάτια με μπόλικη μάσκαρα, σκούρα καφέ ή χρυσή σκιά και έντονα φρύδια. Βάλε απαλό ροδακινί ρουζ και κάνε σχεδόν nude χείλη.

Το ροζ είναι συνήθως η πρώτη επιλογή μας για καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ. Αν σκοπεύεις να ντυθείς νυφούλα το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα από τα πιο απαλά μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις, ειδικά αν είσαι μελαχρινή. Δώσε περισσότερη έμφαση στα χείλη και στο ρουζ και κάνε διακριτικό μακιγιάζ ματιών με μάσκαρα και ελάχιστο eyeliner στο άνω βλέφαρο.

Πάμε να κάνουμε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ όπου πρωταγωνιστούν μόνο παστέλ αποχρώσεις Απαλά ροζ χείλη με λίγο gloss για πιο juicy αποτέλεσμα, παστέλ σκιά σε σιέλ σε κρεμώδη μορφή και μπόλικη μαύρη μάσκαρα. Ολοκλήρωσε το νυφικό μακιγιάζ με παστέλ ροζ ρουζ.

Μπορείς να είσαι πολύ φυσική και minimal ως νύφη, ειδικά αν έχεις μαύρα μαλλιά και λευκή επιδερμίδα. Χρειάζεσαι αψεγάδιαστο δέρμα με λίγη βάση και κονσίλερ, τέλεια πυκνά φρύδια και παστέλ σκιά ματιών. Βάλε μαύρο eyeliner στο περίγραμμα των ματιών, απαλό ροζ ρουζ και φυσικά χείλη με κρεμώδες κραγιόν.

Το κατακόκκινο κραγιόν είναι must για το καλοκαίρι, αρκεί να μην το παρακάνεις με το υπόλοιπο νυφικό μακιγιάζ. Βάλε λίγη τερακότα για πιο έντονο μαύρισμα και πολύ απαλή μπεζ σκιά ματιών. Εξίσου σημαντικό είναι το shimmer για φυσική λάμψη.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.